Weekoverzicht

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 18:44

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl 

overloonse heide kleurt weer paars

22 aug. 2021

De heide lijkt dit jaar uitbundiger dan ooit te bloeien. De natte zomer zorgt voor een paarse pracht van jewelste. Voor bijen, libellen en amfibieën is dat een goeie zaak.

Lees meer »

 

Een Renault Kangoo propvol met ijzer en aluminium uit Overloon

22 aug. 2021

Overloon/Nieuwleusen. Onlangs kregen we weer een berichtje van Familie Hofmans uit Overloon, dat zij weer een grote lading kroonkurken/wacinelichtjes en deksels hadden staan.

Lees meer »

 

workshop palletschilderen

21 aug. 2021

 Heeft u ook zo’n zin om creatief bezig te zijn!? Misschien is deze middag palletschilderen iets voor u. Leuk om uw eigen kunstwerk buiten aan de muur te hangen. U kunt een eigen afbeelding meenemen en anders hebben wij ook diverse voorbeelden beschikbaar!  

Lees meer »

 

2e editie boerenpicknick

21 aug. 2021

Op zondag 5 september vindt de tweede editie van de boerenpicknick plaats! De Klef Zuivel organiseert een boerenpicknick in het weiland!

Lees meer »

 

Politie zoekt winkeldief omgeving Helderse Duinen Burgernet ingezet

20 aug. 2021

De meldkamer van de politie heeft vrijdagmiddag rond 12.00 uur een Burgernet-bericht verstuurd in verband met een winkeldiefstal bij de supermarkt op het 14 oktoberplein in Overloon waarbij drank uit de supermarkt is gestolen.

Lees meer »

 

Spandoeken ontvreemd van De Lónse kermis

20 aug. 2021

OVERLOON - er zijn spandoeken, met daarop de aankondiging van De Lónse kermis in Overloon, is gestolen. Het hing nog maar  op zijn plek, zo laat organisator van De Lónse kermis op facebook weten.

Lees meer »

 

kei gezellige De Lónse kermis

20 aug. 2021

Na een jaartje coronapauze was er dit jaar de Lónse Kermis Anderhalf jaar lang stonden ze stil. De botsauto's, de zweefmolen en de suikerspinmachine. Maar dit jaar was er weer kermis, in het centrum van Overloon. En dat is te horen, want sommige bezoekers gillen de longen uit hun lijf.

Lees meer »

 

Loco Dijkgraaf bedwingt Mont-Ventoux met broer en zwager

19 aug. 2021

Uden – De loco dijkgraaf van waterschap Aa en Maas, Ernest de Groot uit Uden, heeft tijdens zijn vakantie in de Provence, de Mont-Ventoux samen met zijn broer en zwager bedwongen.Hij deed dit in 2 uur 31 min. Op deze Col van de Buiten Categorie is heel wat Tour de France historie geschreven.

Lees meer »

 

Het weer? Dat is zo slecht nog niet, zegt weerman Bert uit Overloon: ‘We mogen niet klagen’

17 aug. 2021

OVERLOON/VORTUM-MULLEM -  Moet ik nou die korte broek aantrekken of moet het shirt met lange mouwen aan? Kan ik de regenjas thuislaten? Het zijn lastige keuzes in een wisselvallige zomer. Of valt het wel mee? 

Lees meer »

 

Militracks gaat weer niet door

17 aug. 2021

Lang is er goede hoop gehouden op het kunnen laten doorgaan van Militracks op 25 & 26 september a.s. in het museumpark van Oorlogsmuseum Overloon.(Dat maakt Oorlogsmuseum Overloon dinsdagochtend op de website bekend.)

Lees meer »