overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 12 september 2021 om 10:27

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl 

Nieuwsgierig naar rugby? Kom naar de Introductietrainingen

10 sep. 2021

Vanaf a.s. woensdag 15 september organiseren ORC Black Bulls 4 woensdagen introductietrainingen voor senioren heren en dames (16+)!

Lees meer »

 

Bloems Bekroond met Goud

10 sep. 2021

Yes, we hebben goud gehaald, ons harde werken is beloond. Supertrots zijn we dat we samen met ons team de SGS-certificering voor duurzaam bloemist hebben gehaald. Direct naar de top! Geen half werk, geen Brons, geen Zilver, maar meteen Goud.

Lees meer »

 

Gezellige Boerenpicknick

9 sep. 2021

Op 5 september organiseerde De Klef Zuivel uit Overloon de jaarlijkse terugkerende picknick op de boerderij. Door jaarlijks de boerderij open te stellen voor zowel vriendengroepen als gezinnen wil de familie Cremers uit Overloon graag hun boerderij laten zien onder het genot van een heerlijk picknickpakket.

Lees meer »

 

Dit jaar wederom geen Kindermarkt

9 sep. 2021

De regelgeving omtrent  de corona maatregelen  zijn voor november 2021 nog niet duidelijk.

Lees meer »

 

Ze zijn terug: twintig dino's nemen ook deze herfst intrek in ZooParc

9 sep. 2021

ZooParc Overloon zet zich wederom schrap voor de komst van twintig enorme, levensechte dinosaurussen. Ook deze herfst nemen de prehistorische dieren hun intrek in ZooParc. Ze zullen tussen 1 oktober en 7 november te zien zijn in het park in Overloon.

Lees meer »

 

MX-weekend

9 sep. 2021

Op zaterdag 18 en zondag 19 september organiseert MSV Overloon een jeugd- en nationale NK wedstrijd.

Lees meer »

 

Iconische brug bij ziekenhuis verhuist naar Oorlogsmuseum 

8 sep. 2021

De Baileybrug op het terrein van het Noordwest Ziekenhuis is vandaag van zijn plek getakeld door militairen. Later deze week verhuist de brug in delen naar het Oorlogsmuseum Overloon in Noord-Brabant waar hij opnieuw in elkaar wordt gezet.  

Lees meer »

 

Regionale aanpak overlastgevende asielzoekers officieel gestart

8 sep. 2021

De burgemeesters van Venray, Boxmeer, Grave, Nijmegen en Sint Anthonis hebben woensdag 8 september hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst ‘Regionale aanpak overlastgevende asielzoekers’. 

Lees meer »

 

Werkzaamheden A73

7 sep. 2021

Van woensdag 8 september tot donderdag vrijdag 10 september worden op diverse locaties de op- en afritten tijdelijk afgesloten. Dit in verband met Snoei- en zaagwerkzaamheden. Het verkeer zal worden omgeleid.

Lees meer »

 

Ivn natuurfeest in unesco maasheggen

7 sep. 2021

Kinderen en (groot)ouders hebben genoten van het Natuurfeest bij de Schutkooi in Vortum.

Lees meer »

 

Fietser komt ongelukkig ten val en moet naar ziekenhuis

6 sep. 2021

Overloon - Een vrouw is maandagavond gewond geraakt toen ze ongelukkig ten val kwam bij het oversteken van het fietspad Op de Vierlingsbeekseweg in Overloon Ter hoogte van de Kuluutweg

Lees meer »

 

Overloonse sociaal ondernemer Impact-Spots genomineerd voor IGNITE Award

6 sep. 2021

De IGNITE Award is een startersprijs voor sociaal ondernemers die met hun onderneming échte maatschappelijke verandering teweegbrengen. Uit ruim zestig inzendingen zijn vijf veelbelovende social startups geselecteerd waaronder de Overloonse sociale onderneming Impact-Spots, bekend van o.a. Bijenhotelkopen.nl. 

Lees meer »


«   »