overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 26 september 2021 om 10:47

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

SSS’18 afgeschoten bij competitiestart: 8-1 klop bij Susteren

26 sep. 2021

SUSTEREN - SSS’18 is afgeschminkt bij de competitiestart. De voetbalploeg uit Overloon verloor zondag met liefst 8-1 bij Susteren in de eerste klasse D. Het elftal van trainer Michel Kuijpers keek bij rust al tegen een 5-0 achterstand aan.(actief foto)

Lees meer »

 

Vrouwen SSS’18 pakken punt in openingswedstrijd

26 sep. 2021

OVERLOON - De voetbalsters van SSS’18 hielden een punt over aan de eerste speelronde in de tweede klasse G. In de thuiswedstrijd tegen Wittenhorst werd niet gescoord: 0-0.

Lees meer »

 

Kennismaking met Flying Squad-boa Demi Welberts

24 sep. 2021

Sinds mei van dit jaar opereert een Flying Squad Team van vier boa’s in het openbaar vervoer en in de openbare ruimte in de gemeenten Boxmeer, Grave, Nijmegen, Sint Anthonis en Venray. Het Flying Squad Team richt zich speciaal op de kleine groep overlastgevende asielzoekers in de regio. Demi Welberts is één van vier leden van het team. Zij vertelt over haar bijzondere job.

Lees meer »

 

rectificatie cpo bouwen

24 sep. 2021

Artikel in ons Eigen Erf deze week over CPO bouwen is per abuis geplaatst. Dit is een oud artikel wat vorig jaar al in Ons Eigen Erf heeft gestaan.

Lees meer »

 

Azc in Beeld

24 sep. 2021

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de open dag op het AZC, die samenvalt met de nationale burendag. Helaas zal de open dag net als vorig jaar door COVID-19 niet doorgaan zoals we daarvoor gewend waren.

Lees meer »

 

Dr. Peelencultuur en stimuleringsprijs

24 sep. 2021

De Dr. Peelencultuurprijs en de Dr. Peelen Stimuleringsprijs worden uitgereikt op zaterdagavond 6 november 2021. 

Lees meer »

 

Nederland voorbereid op grootschalige inzet coronatoegangsbewijzen

24 sep. 2021

Vanaf zaterdag 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot een horecazaak, een (sport)evenement of een kunst- of cultuurinstelling zoals een theater of concertzaal.

Lees meer »

 

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) Sociom en notarissen ondersteunen verenigingen en stichtingen

23 sep. 2021

Vanaf 1 juli 2021 is de nieuwe WBTR voor verenigingen en stichtingen van kracht. Het is de gemeente Boxmeer gebleken dat enkele organisaties moeite hebben om te voldoen aan de nieuwe wet, zowel financieel als organisatorisch. Daarom is contact opgenomen met welzijnsorganisatie Sociom en de notariskantoren in de gemeente Boxmeer. Zij bieden vrijwilligersorganisaties de helpende hand

Lees meer »

 

boekje dementie

23 sep. 2021

Op 22 september reikte wethouder Hendriks-van Haren de eerste exemplaren van het boekje “Kijk!” uit aan de inwoners uit onze gemeente die met hun persoonlijke verhaal over dementie in dit boekje staan. “Kijk!” heeft als ondertitel “De vele gezichten van dementie in de gemeente Boxmeer”. 

Lees meer »

 

 

Pas op voor Modder op de weg kans op gladde wegen tijdens oogstseizoen

22 sep. 2021

Er wordt weer geoogst en het land wordt bewerkt voor het komende groei- en oogstseizoen. Bij deze werkzaamheden is het onvermijdelijk dat er modder op de weg komt. Modder of klei en regen zijn dé ingrediënten voor een verraderlijk glad wegdek.

Lees meer »

 

Rugbyclub Black Bulls werft met proeftrainingen nieuwe leden: ‘17 man bij een wedstrijd is te krap’

22 sep. 2021

STEVENSBEEK/Overloon - Black Bulls is hard op zoek naar nieuwe leden. De jonge club probeert mensen warm te maken voor rugby met vier introductietrainingen op woensdagavonden.

Lees meer »

 

Kuijpers (SSS’18): ‘We moeten versneld stappen maken als we erin willen blijven

21 sep. 2021

OVERLOON | Corona was voor alle amateurclubs een fikse streep door de rekening. Voor SSS’18 betekende de pandemie-uitbraak echter ook tweemaal respijt van het verblijf in de eerste klasse. 

Lees meer »

 

Thank You For The Music

21 sep. 2021

Eindelijk is het dan weer zo ver! We mogen weer zingen en dat betekent ook dat er weer een Eindejaarsconcert aankomt! Op zaterdag 18 december 2021 met de titel: “Thank You For The Music”.

Lees meer »


«   »