SSS’18 viert feest: eerste overwinning in dik 20 (!) maanden

Gepubliceerd op 3 oktober 2021 om 18:43

OVERLOON - Het is de voetballers van SSS’18 gelukt: winnen in de eerste klasse D. De Overloonse ploeg boekte zondagmiddag op eigen veld tegen ZSV de eerste competitiezege sinds 28 januari 2020: 3-1.

Door Dominique Pichel 03-10-21,

Bas Joosten eiste, zoals wel vaker, de hoofdrol op bij SSS. De goalgetter tekende voor twee treffers. In de 8ste minuut maakte hij met een subtiele boogbal de perfecte steekpass van Rik Groot af, vlak na rust benutte de oud-speler van SV Venray een zelf versierde penalty. Met zijn tweede doelpunt gaf Joosten opponent ZSV een dreun. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/sport-maasland/sss18-viert-feest-eerste-overwinning-in-dik-20-maanden~ad12da87/

OVERLOON | SSS'18 heeft voor het eerst sinds 26 januari 2020 een wedstrijd gewonnen. De Overloonse eersteklasser versloeg ZSV Zeilberg terecht met 3-1. Daarmee revancheerde SSS'18 zich voor de beschamende nederlaag vorige week in Susteren. "Dit was een fantastische teamprestatie", concludeerde Michel Kuijpers tevreden. Lees meer op Bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/voetbal/184375/vechtlustig-sss-18-verrast-zsv-een-fantastische-teamprestatie-