overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 19 december 2021 om 10:33

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Enquête omwonenden De Peel

19 dec. 2021

Hierbij willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een onderzoek dat wordt uitgevoerd voor een stage bij de Koninklijke Luchtmacht vanuit de Universiteit van Amsterdam. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te verkrijgen in de activiteiten van omwonenden van De Peel op het gebied van omgevingskwesties. Ook hopen we met deze enquête inzicht te verkrijgen in de beweegredenen van omwonenden om wel of niet hun mening te laten horen aan overheidsinstanties over deze kwesties.

Lees meer »

 

nieuwe vluchtelingen azc actief

19 dec. 2021

Zoals bekend zijn er grote opvangproblemen voor vluchtelingen. Onlangs zijn er in Overloon woningen geplaatst waar merendeels gezinnen worden gehuisvest.

Lees meer »

 

kerstgroet

18 dec. 2021

Namens overloon nieuws wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond 2022.Dat al je goede voornemens moge uitkomen Bedankt voor uw vertrouwen in 2021 en graag tot ziens in 2022. En ja blijf gezond in deze rare tijden.

Lees meer »

 

Nederland in lockdown

18 dec. 2021

Het is de afgelopen week duidelijk geworden dat omikron zich ook in Nederland zeer snel verspreidt. Het OMT verwacht dat deze variant eind december al dominant zal zijn in Nederland.

Lees meer »

 

Vanavond nieuwe persconferentie, harde lockdown verwacht

18 dec. 2021

Het demissionaire kabinet houdt vanavond om 19.00 uur een persconferentie om nieuwe coronamaatregelen bekend te maken. Behalve premier Rutte en minister van Volksgezondheid De Jonge, is ook hoofd infectieziektebestrijding van het RIVM, Jaap van Dissel bij de persconferentie aanwezig. Vanmiddag houden kabinetsleden een spoedoverleg om knopen door te hakken.

Lees meer »

 

Diverse activiteiten in de Overloonse bossen

17 dec. 2021

Overloon de kerstvakantie organiseren wij (Landal De Vers) weer een aantal leuke tochten voor jong en oud. (deze activiteiten zijn alleen op reservering)

Lees meer »

 

Exploitatie De Weijer aan Optisport gegund

16 dec. 2021

Het college van B&W heeft besloten de concessieovereenkomst met betrekking tot de exploitatie van Cultureel Centrum De Weijer in Boxmeer aan Optisport te gunnen.  Optisport was de enige inschrijver binnen de aanbestedingsprocedure en voldoet aan de gestelde eisen.

Lees meer »

 

gratis toegang voor kinderen 4 t/m 12 jaar Oorlogsmuseum Overloon

15 dec. 2021

Opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes, nichtjes en alle anderen OPGELET!

Lees meer »


«   »