weekoverzicht

Gepubliceerd op 20 maart 2022 om 10:51

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Zelfs vanaf elf meter lukt het ongelukkig SSS’18 niet

20 mrt. 2022

SSS’18 is zondag thuis tegen SC Susteren op zeer ongelukkig wijze tegen de tiende nederlaag van het seizoen aangelopen. De Overloonse formatie kreeg een kwartier voor tijd, bij een 0-0 stand, een penalty. Die werd gemist. Niet veel later maakten de gasten de 0-1. Tevens de eindstand.

Lees meer »

 

Vlechten door bewoners Brunswijck

20 mrt. 2022

Na de lezing van 2 weken geleden in Zorgcentrum Brunswijck in Eindhoven, over de betekenis van wilgen voor de natuur en de mensen sinds 7500 jaar, gingen de deelneemsters nu zelf met wilgentenen creatief vlechten.

Lees meer »

 

Scouting helpt een handje bij Landelijke Opschoondag

19 mrt. 2022

Overloon - Op zaterdag 25 maart was de Landelijke Opschoondag. Op deze dag wordt door heel Nederland zwerfafval opgeruimd. De scouts van Scouting in Overloon staken de handen uit de mouwen bij de 20e editie van de Landelijke Opschoondag

Lees meer »

 

Venlonaar besmeurde vriendin in Overloon met meel en ei, stompte haar en vernielde haar spullen

19 mrt. 2022

DEN BOSCH/BOXMEER - Een 33-jarige man uit Venlo besmeurde zijn toenmalige Overloonse vriendin in de zomer van 2020 met meel en ei, stompte haar meermaals tegen het gezicht en maakte onder meer haar bed kapot. 

Lees meer »

 

zuster Christa steekt haar handen uit de mouwen voor Oekraïne

18 mrt. 2022

Oorlogsmuseum Overloon -Op dinsdag 15 maart reden we met een aanhanger naar haar huisje in Stevensbeek waar we een groot deel van haar schilderijen mochten inladen om geld in te gaan zamelen voor Oekraïne. 

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen

18 mrt. 2022

Ontmoetingspunt ’t Helder is inmiddels weer gestart met creatieve workshops. Op zaterdag 2 april vindt er weer een dagworkshop beeldhouwen plaats zowel voor beginners als gevorderden. 

Lees meer »

 

Primeur: de allereerste ‘Opa en Oma Ophaalweek’

18 mrt. 2022

Lekker Anders Dag zet opa’s en oma’s weeklang in het zonnetje 

Lees meer »

 

TWEE 10 JARIGE VRIJWILLIGSTERS WELKOM BIJ VERDELIET

18 mrt. 2022

Twee vriendinnen Keita Bergsone uit Letland en Egle Fejertaite uit Litouwen zijn sinds kort vrijwilligster bij Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.

Lees meer »

 

Officieel gemeentewapen Land van Cuijk verleend

18 mrt. 2022

Afgelopen donderdag, 10 maart 2022, heeft een delegatie van de Hoge Raad van Adel het officiële gemeentewapen aan de gemeenteraad gepresenteerd. De delegatie bestond uit jonkheer mr. J.P. de Savornin Lohman, voorzitter en drs. J.C.C.F.M. van den Borne, medewerker advisering / heraldisch medewerker. Het gemeentewapen is door de Koning verleend. Aan waarnemend burgemeester Hillenaar werd het officiële wapendiploma overhandigd. 

Lees meer »

 

Thank You For The Music

17 mrt. 2022

Nadat meer dan 2 jaar geen concert meer in Schouwburg Venray gegeven kon worden komt het Venrays Mannenkoor terug met een groots concert op zaterdag 14 mei.

Lees meer »

 

PLUS Kleffenloop 2022

16 mrt. 2022

Nu de last van Corona enigszins van ons afvalt worden er weer volop hardloopwedstrijden georganiseerd door de diverse verenigingen in het mooie Land van Cuijk

Lees meer »

 

Informatiemarkt verbouwing gemeentehuis en vernieuwing Weijerplein

16 mrt. 2022

Op 21 maart organiseren we een informatiemarkt over de nieuwbouw en verbouwing van het gemeentehuis in Boxmeer, de vernieuwing  van het Weijerplein, met daarbij een extra parkeervoorziening. Het projectteam presenteert de conceptontwerpen en je wordt van harte uitgenodigd vragen te stellen en ideeën uit te wisselen.

Lees meer »

 

gemeentenieuws

15 mrt. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Verdere versoepelingen coronamaatregelen

15 mrt. 2022

De afgelopen weken zijn de coronabesmettingen weer opgelopen. De huidige virusvariant is echter minder ziekmakend en het aantal mensen dat met corona op de IC wordt opgenomen is  beperkt.

Lees meer »

 

1D: SSS’18 niet opgewassen tegen ‘gewoon sterker’ Geldrop

14 mrt. 2022

OVERLOON | SSS’18 is er niet in geslaagd om een puntje te pakken op bezoek bij Geldrop. Door de 4-2 nederlaag blijven de Overloners voorlaatste in de eerste klasse D.

Lees meer »