overloon nieuws

 weekoverzicht

Gepubliceerd op 3 april 2022 om 16:42

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Ultiem eerbetoon SSS voor Van der Kroon, Volharding verslikt zich in laagvlieger en loopt niet verder uit

3 apr. 2022

OVERLOON - Een eerbetoon in optima forma. Met een minuut stilte vooraf, met rouwbanden om de armen en een overwinning in blessuretijd op Deurne (1-0) herdachten de voetballers van SSS’18 zondagmiddag de overleden clubicoon Kees van de Kroon op geweldige wijze,

Lees meer »

 

Erehaag voor overleden Kees van der Kroon: 'Hij was er ’s morgens als eerste en ging ’s avonds als laatste weg’

2 apr. 2022

OVERLOON - Leden van voetbalvereniging SSS’18 uit Overloon vormden zaterdag na de dienst in de kerk ter gelegenheid van de uitvaart van Kees van der Kroon een erehaag.

Lees meer »

 

Een persoonlijke fanshop voor leden van Overloonse clubs!

1 apr. 2022

Spelers als Messi, Ronaldo en Neymar hebben uiteraard al sinds jaar en dag hun eigen online fanshop. In samenwerking met PLUS Verbeeten hebben de leden van SSS’18, Scouting Overloon, ORC Blackbulls en SVS Stevensbeek nu ook de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk hun eigen online fanshop te openen.

Lees meer »

 

Oorlogsmuseum Overloon neemt collectie levensechte poppen over

1 apr. 2022

OVERLOON - Oorlogsmuseum Overloon neemt een groot deel van de collectie van museum Eyewitness in het Limburgse Beek over. Het gaat onder meer om zaken als uniformen en wapens én een collectie levensechte poppen.

Lees meer »

 

Sneeuw kleurt Overloon wit

1 apr. 2022

Op veel plekken in de regio sneeuwt het en Dat levert de nodige mooie, winterse plaatjes op.

Lees meer »

 

toeslagenaffaire slachtoffer Sylvana.

1 apr. 2022

Hallo iedereen, Nooit eerder heb ik anderen gevraagd mij te helpen, maar dit kan ik helaas niet alleen! Ik wil jullie graag voorstellen aan Sylvana, Sylvana is een moeder van drie zoons en slachtoffer van de toeslagenaffaire.

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen

1 apr. 2022

Ontmoetingspunt ’t Helder is inmiddels weer gestart met creatieve workshops. Op zaterdag 14 mei vindt er weer een dagworkshop beeldhouwen plaats zowel voor beginners als gevorderden.

Lees meer »

 

Eén van de meest bedreigde dieren ter wereld komt naar ZooParc

1 apr. 2022

ZooParc mag dit jaar vijf uiterst zeldzame mhorrgazellen verwelkomen. Van deze soort zijn er wereldwijd slechts zo'n 500 over. Met de komst van de vijf dieren, een mannetje en vier vrouwtjes, kan het dierenpark in Overloon een bijdrage leveren aan het behoud van deze soort.  

Lees meer »

Maart 2022

 

Workshop Palletschilderen

31 mrt. 2022

Heeft u ook zo’n zin om creatief bezig te zijn!? Misschien is deze middag palletschilderen iets voor u. Leuk om uw eigen kunstwerk buiten aan de muur te hangen.

Lees meer »

 

Verdachte van poging tot doodslag in azc Overloon: ‘Ik wilde alleen een oplader lenen’

31 mrt. 2022

DEN BOSCH/OVERLOON - Bewusteloos en hevig bloedend uit wonden in been en hoofd lag de bewoner van het asielzoekerscentrum in Overloon op 1 juni 2021 alleen op zijn kamer, 22  minuten lang te wachten op hulp. 

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

31 mrt. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Paasmandjes vlechten

31 mrt. 2022

Basisschool St. Jozef in Velp organiseerde een Culturele middag voor de leerlingen

Lees meer »

 

Vrijwilligers gezocht voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen

30 mrt. 2022

De Gemeente heeft de dorpsraad benaderd over de opvang van de eerste Oekraïners.Op korte termijn (Vanaf 4 april) kunnen er al Oekraïense vluchtelingen opgevangen worden. 

Lees meer »

 

sportakkoorden Land van Cuijk

30 mrt. 2022

Sport zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht leeftijd, budget of bijvoorbeeld een beperking. Met het sportakkoord willen we bereiken dat iedereen, écht iedereen, plezier in sport kan hebben. 

Lees meer »

 

Eieraktie St.Theobaldusgilde

29 mrt. 2022

Op woensdag 13 april houden wij onze jaarlijkse eieraktie.Door de corona zijn we de afgelopen 2 jaar niet bij u aan de deur geweest.

Lees meer »

 

workshop 'vrij schilderen'

29 mrt. 2022

Op woensdag 13 april vindt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon een workshop ‘vrij schilderen’ plaats. Gaat u de uitdaging aan?

Lees meer »

 

Grote hoeveelheid afval en spullen voor wietkwekerij gedumpt in bos Overloon

29 mrt. 2022

OVERLOON - Op de grens van Brabant en Limburg, in het bos aan de Vredepeelweg in Overloon, is dinsdagmiddag een grote hoeveelheid afval gevonden.

Lees meer »

 

Ook opvang vluchtelingen in Mill, Overloon en Sint Anthonis

28 mrt. 2022

SINT ANTHONIS - Ook in de dorpen Sint Anthonis, Mill en Overloon worden de komende tijd grotere groepen Oekraïense oorlogsvluchtelingen opgevangen. Dat zegt de gemeente Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Overloon rouwt om het verlies van Kees van der Kroon

28 mrt. 2022

OVERLOON - Leden van voetbalvereniging SSS’18 uit Overloon vormden zaterdag na de dienst in de kerk ter gelegenheid van de uitvaart van Kees van der Kroon een erehaag.

Lees meer »


«   »