overloon nieuws

 weekoverzicht

Gepubliceerd op 17 april 2022 om 17:06

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Tijdelijk toch weer asielzoekers in Overloon, tussen de Oekraïners? Niet aan de orde nu, zegt het COA

17 apr. 2022

OVERLOON - Tijdelijk toch weer asielzoekers in het azc in Overloon? Tussen de vanaf eind mei in Overloon op te vangen oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne?

Lees meer »

 

Werkzaamheden

15 apr. 2022

Van 2 tot en met 13 mei is de kruising Pasveldweg-Helderseweg in Overloon afgesloten. Er wordt dan aan de weg gewerkt. De omleiding voor het verkeer wordt aangegeven met borden.

Lees meer »

 

Asielzoeker na steekpartij in azc jaren de cel in

14 apr. 2022

Hassan A. (26), de asielzoeker die vorig jaar een medebewoner in het asielzoekerscentrum in Overloon neerstak, heeft een celstraf van vier jaar gekregen. Volgens de rechtbank in Den Bosch is A. schuldig aan poging tot doodslag. A. claimt zichzelf te hebben verdedigd.

Lees meer »

 

Kindervakantieweek

14 apr. 2022

In de eerste week van de zomervakantie 26 – 27 – 28 juli is er weer een kindervakantieweek! Voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 die in Overloon wonen en/of naar school gaan, zijn er weer drie fantastische dagen met een boordevol programma.

Lees meer »

 

Na sneeuwval volgt de storm van SSS’18: bijna stunt in gestaakt duel

14 apr. 2022

OVERLOON - SSS’18 was woensdagavond in het restant van de eerder gestaakte thuiswedstrijd tegen Rood Wit’62 dicht bij een stunt. 

Lees meer »

 

Gratis compost vanaf zaterdag 23 april

14 apr. 2022

Inwoners van de gemeente Land van Cuijk en Boekel kunnen 4 zaterdagen op een rij, startend op 23 april 2022, gratis compost ophalen op alle mini-milieustraten.

Lees meer »

 

Vliegbasis organiseert informatieavonden komst F-35’s

14 apr. 2022

In aanloop naar de komst en de stationering van de eerste F-35’s op vliegbasis Volkel, organiseert de vliegbasis drie informatie-avonden voor omwonenden in de regio. 

Lees meer »

 

IVN Jeugd vleermuizen avond

14 apr. 2022

IVN 'De Maasvallei,organiseerde voor haar jeugdleden een interessant avond over vleermuizen in het clubgebouw "Natuurpalet" en Weijerpark te Boxmeer.

Lees meer »

 

Gemeente Land van Cuijk verbetert vergunningverlening

14 apr. 2022

Sinds de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk zijn er problemen met vergunningverlening. Op dit moment zijn er, door meerdere oorzaken, ruim 1.000 aanvragen in behandeling. Om deze achterstand in te kunnen lopen is er een verbeterplan opgesteld. 

Lees meer »

 

afscheid schakelklassen

13 apr. 2022

Binnenkort wordt er een bijzondere periode afgesloten op de Josefschool te Overloon. Na acht jaar zullen de schakelklassen na de meivakantie sluiten. 

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

13 apr. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

1D: Directe handhaving utopie voor SSS’18 na verlies tegen ZSV

11 apr. 2022

OVERLOON | SSS’18 lijkt directe handhaving in de eerste klasse D op de buik te kunnen schrijven na de nederlaag tegen nummer twaalf ZSV, dat in Zeilberg met 3-0 te sterk was voor de Overloonse formatie.

Lees meer »


«   »