weekoverzicht

Gepubliceerd op 18 december 2022 om 19:19

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Lekker Loën in kerstsfeer

18 dec. 2022

Eindelijk is het zover en was de sfeer en kerst markt LEKKER LOËN plaatsvinden op het prachtige Plein Museumpark in Overloon.Op initiatief van PLIEN, Museumzicht en de Papegaai en met medewerking van het Oorlogsmuseum was deze gezellige markt op zondag 18 december

Lees meer »

 

Kerst à la Carte Grenzeloos

18 dec. 2022

‘Kerst a la Carte’ zoals wij dit concept al 25 jaar noemen of toch gewoon het ‘Kerstconcert van Fanfare Vriendenkring uit Overloon’? Het maakt ons niet zoveel uit hoe je het 25 jaar geleden opschreef op de kalender of hoe je het nu invoert in je digitale agenda op je telefoon. Dit jaar vieren we dus ons 25e jubileum. Een reden om dit jaar álles uit de kast te halen. Een editie als een ‘neusje van de zalm’ die we maar 2 avonden spelen. Een editie waar je bij moet zijn geweest!

Lees meer »

 

Basisschool Startblok in actie voor Wereldtuin Verdeliet

17 dec. 2022

Alle 300 leerlingen van BS Startblok gaan in december klusjes doen. Het verdiende geld schenken ze aan de Ecologische Wereldtuin Verdeliet.

Lees meer »

 

IVN jeugd creatieve middag Kruispunt

17 dec. 2022

IVN De Maasvallei organiseerde voor haar jeugdleden een creatieve middag in Het Kruispunt te Beugen

Lees meer »

 

Melkveehouder deelt chocolademelk uit in het hof van Loon

16 dec. 2022

Vrijdag 16 december hebben Peter en Janny Arts namens FrieslandCampina chocolade melk met slagroom uit mogen delen aan de bewoners en medewerkers van Hof van loon, in Overloon. Dit was een landelijke actie van de melk veehouders van FrieslandCampina. Zowel medewerkers en bewoners waren erg enthousiast. We vonden het zelf ook erg leuk om te doen, Zeker als je de blije gezichten van de bewoners zag. Dan weet je waar je het voor doet.

Lees meer »

 

Startsein nieuwbouw kindcentrum

16 dec. 2022

Samen met leerlingen van de Josefschool Overloon en kinderen van Spring kinderopvang, heeft wethouder Willy Hendriks en het oudste kind van de Josefschool, Janne en het jongste kind van Spring kinderopvang.het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw kindcentrum Overloon. Op het onthulde bouwbord staat het nieuwe kindcentrum afgebeeld dat eind 2023 gereed moet zijn.

Lees meer »

 

EHBO cursus

15 dec. 2022

Oefen alle vaardigheden die je nodig hebt om eerste hulp te kunnen verlenen, inclusief reanimeren en het gebruik van de AED.

Lees meer »

 

Lichtjes op oorlogsgraven

15 dec. 2022

Winter, de donkerste tijd van het jaar, een tijd om te genieten van samen zijn met familie en vrienden. Een tijd waarin we vele fijne en warme gedachten delen met onze dierbaren.

Lees meer »

 

Kaartverkoop Bonte Avonden

14 dec. 2022

Zondag 18 december aanstaande vindt van 11.00 tot 13.00u in de Kultuurbunker de kaartverkoop voor de Bonte Avonden plaats. De zaal is open vanaf 10.00u.

Lees meer »

 

oliebollenactie

14 dec. 2022

Na een aantal jaren, met een wat aangepast programma, waarin we veel oliebollen, rozijnenbollen en appelflappen verkocht hebben en mooie bedragen hebben opgehaald voor onze activiteiten. 

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

13 dec. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Oekraïense vluchteling Andril Martynov scoort voor SSS’18

12 dec. 2022

Na een half uur stond SSS’18 op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van jawel onze Oekraïner Andril Martynov. Schitterend vanaf links goed ingeschoten: 0-1. SSS’18 bleef actief om de voorsprong te behouden, terwijl Groesbeekse Boys eigenlijk niet verder kwam dan het 16 meter gebied.

Lees meer »