weekoverzicht

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 17:27

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

SSS’18 verliest eerste wedstrijd na de winterstop

5 feb. 2023 21:02

De winterstop was vandaag verlopen en de meegereisde supporters waren benieuwd of SSS’18 de ingeslagen weg zouden voortzette Het was de tweede wedstrijd tegen Schijndel/De Wit.

Lees meer »

 

Nieuwe naam voor het Kindcentrum

5 feb. 2023 20:19

Basisschool de Josefschool – Dagopvang 't Kleine atelier - BSO ’t Atelier - peuterspeelzaal ‘t Smurfje 

Lees meer »

 

Schorre Chef & MC Vals - Sluit Maar Aan genomineerd voor Carnavalskraker 2023

5 feb. 2023 11:26

Schorre Chef & MC Vals. Sluit Maar zijn genomineerd voor de JND-carnavalskraker 2023! een gedeelte van de videoclip is opgenomen bij elfde van de elfde pleinfeest 2022 in Overloon

Lees meer »

 

Uitnodiging voor de installatie van burgemeester Marieke Moorman

3 feb. 2023

Op 8 februari wordt Marieke Moorman geïnstalleerd als burgemeester van Land van Cuijk. Iedereen is van harte welkom om bij de installatie aanwezig te zijn.

Lees meer »

 

Inzameling schoon snoeihout in het buitengebied

3 feb. 2023

Schoon snoeihout is zeer geschikt voor het opwekken van duurzame energie. Daarom zamelen we in het buitengebied van onze gemeente en in Boekel op afroep aan huis schoon snoeihout in. Dit gebeurt tussen 27 februari en 24 maart 2023. Je kunt je hiervoor aanmelden tot en met 19 februari 2023.

Lees meer »

 

Jongerenwerkers in het Land van Cuijk

3 feb. 2023

Vanaf maart 2023 gaan binnen het hele Land van Cuijk jongerenwerkers van Sociom aan de slag om bij te dragen aan de leefbaarheid en veiligheid op straat. Zij worden een aanspreekpunt voor zowel jongeren als buurtbewoners en kunnen daarbij hun netwerk inzetten.

Lees meer »

 

Eric Verbruggen doen mee met Alpe d'HuZes Help je mee om zijn doel te halen

2 feb. 2023 21:16

Ik doe na 2022 ook dit jaar mee aan Alpe d’HuZes. Met Team Big Challenge. Omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan meer kwaliteit van leven na een diagnose  kanker, wil jij mij steunen?

Lees meer »

 

Twee mannen met nepartikelen opgepakt

2 feb. 2023 20:32

Breda/Overloon - Twee mannen zijn woensdagavond opgepakt op het station in Breda. Ze hadden geen kaartje voor de trein, geen ID-bewijs en hadden een tas vol nep merkartikelen bij zich.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

1 feb. 2023

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Loods in Sint Hubert en bedrijfsunit Cuijk op slot na vondst hennepkwekerij

1 feb. 2023

Land van Cuijk, 31 januari 2023 - De burgemeester van het Land van Cuijk heeft besloten twee bedrijfspanden tijdelijk te sluiten.

Lees meer »

 

Concept-stedenbouwkundig plan Heldersveld

31 jan. 2023 20:08

De locatie aan de Pasveldweg - Helderseweg - Zandstraat in Overloon is in beeld voor de ontwikkeling van woningbouw. Er is een concept-stedenbouwkundig plan ontworpen. Hierbij zijn zaken als een goede ontsluiting, ruimte voor groen i.c.m. de wateropgave, behoud van monumentale boom en zicht daarop, voldoende parkeerplaatsen, woningen in diverse segmenten etc. als uitgangspunten betrokken. Het concept-stedenbouwkundig plan voorziet in ruim honderd woningen. 

Lees meer »

 

afscheid van burgemeester Wim Hillenaar

31 jan. 2023 19:45

Op maandag 30 januari nam burgemeester Wim Hillenaar afscheid van de gemeente Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Wim Hillenaar eerste Ereburger Land van Cuijk

30 jan. 2023

Waarnemend en afscheidnemend burgemeester Wim Hillenaar heeft vandaag het Ereburgerschap van de gemeente Land van Cuijk ontvangen. Hiermee is hij de eerste Ereburger van het Land van Cuijk. Het Ereburgerschap kreeg hij bij zijn afscheid uitgereikt door Twan Stiphout, vicevoorzitter van de gemeenteraad. Wim Hillenaar was vanaf 1 januari 2022 waarnemend burgemeester van de gemeente Land van Cuijk. Hiervoor was hij vanaf 1 februari 2011 burgemeester van de gemeente Cuijk.

Lees meer »