weekoverzicht

Gepubliceerd op 29 oktober 2023 om 15:49

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

kerstconcert

29 okt. 2023 14:21

Het is weer de tijd van het jaar waarin de klanken van de feestelijke muziek ons samenbrengt. Maak je klaar voor een nieuwe editie van een onvergetelijk kerstconcert, gepresenteerd door Fanfare Vriendenkring!

Lees meer »

 

Maak de natuurcorridor in de Overloonse Bossen schoon!

29 okt. 2023 11:51

Op zaterdag 4 november 2023 vindt de jaarlijkse Natuurwerkdag plaats, georganiseerd door LandschappenNL in samenwerking met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties. Dit evenement, dat al 23 jaar plaatsvindt, is het grootste vrijwilligersevenement in het groen en heeft als doel om een groene en gezonde leefomgeving te creëren. Op meer dan 500 locaties in heel Nederland zullen trotse vrijwilligers zich inzetten voor dit nobele doel.

Lees meer »

 

Halloween Herfst party speeltuin Gewoon Buiten

28 okt. 2023 19:13

Op zaterdag 28 oktober vond de Halloween Herfst party plaats bij Speeltuin Gewoon Buiten in Overloon. Het was een waarbij het belangrijk was dat ieder kind, met of zonder beperking, kon deelnemen en samen kon spelen met andere kinderen. Deze inclusieve gedachte stond centraal tijdens deze feestelijke middag.

Lees meer »

 

Halloween een groot succes

28 okt. 2023 11:32

Op vrijdag 27 oktober was het weer zover: Halloween in Overloon bleek opnieuw een groot succes. Het evenement, georganiseerd door Halloween Overloon, vond voor het tweede jaar op rij plaats. Vanaf 17.00 uur verzamelden ruim 170 kinderen en hun ouders zich bij partycentrum Bos om deel te nemen aan de Halloween Trick or Treat tocht.

Lees meer »

 

Halloween bij De Raaijhal

28 okt. 2023 09:03

Door de ongunstige weersomstandigheden konden we gisteren helaas niet het Halloween-evenement bij RAAIJHAL OVERLOON organiseren zoals gepland. Maar vandaag geven we het nog een kans en zullen we het buiten opnieuw proberen, met nog meer scare actors om de juiste sfeer te creëren. Daarnaast hebben we ook een spookachtige Halloween Disco.

Lees meer »

 

Samen werken aan een betere website voor de gemeente Land van Cuijk - Doe jij ook mee?

27 okt. 2023

Heb jij pas iets geregeld of gezocht op onze website www.gemeentelandvancuijk.nl? Dan zoeken we jou! We willen graag weten wat je van onze website vindt.

Lees meer »

 

keuzecursussen vlechten wilgentenen bij bs Canadas

27 okt. 2023

Basisschool De Canadas in Boxmeer organiseert regelmatig keuzecursussen voor haar leerlingenDe leerlingen mogen dan uit een breed aanbod van cursussen

Lees meer »

 

Praat mee over toerisme & recreatie in Land van Cuijk

26 okt. 2023

De vrijetijdseconomie is een belangrijke sector voor de gemeente Land van Cuijk. Er liggen volop kansen en uitdagingen voor de ontwikkeling van toerisme en recreatie. 

Lees meer »

 

Verhaal van 6 Uilen en braakballen pluizen

25 okt. 2023

Basisschool De Krokodaris in Venray organiseerde voor 3 groepen leerlingen een leerzame ochtend over de 6 in Nederland voorkomende uilen, Oehoe 70 cm,Ransuil, Kerkuil, Bosuil, Velduil en Steenuil het kleinste uiltje van 21 cm Wat een enthousiaste leerlingen van deze 3 groepen BS Krokodaris.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

24 okt. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis.

Lees meer »

 

Live talkshow

23 okt. 2023 19:21

Er komt een nieuwe editie aan van ‘Schijt Draait Doorrr!’, de live-praatshow van Schijt aan de Grens. Zondag 5 november in ’t Helder in Overloon. Vanaf 14.00 uur een bomvol programma met als speciale gasten de beide burgemeesters van Land van Cuijk en Venray. Vintage-expert Jos van Katwijk taxeert meegebrachte objecten van het publiek.

Lees meer »