weekoverzicht

Gepubliceerd op 14 april 2024 om 17:10

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

 

Maar zeven clubs in Nederland die het nóg slechter doen dan SSS’18: ‘Die kunnen er allemaal dus écht niks van’

13 apr 2024 16:35

Achttien wedstrijden, zeventien nederlagen. De voetballers van SSS’18 uit Overloon beleven een rampjaar in de tweede klasse E. ,,Ik ben aan het aftellen tot het einde van het seizoen.

Lees meer »

 

Koningsdag 2024

13 apr 2024 11:01

Zaterdag 27 april 2024 belooft een feestelijke dag te worden in Overloon. De Stichting Oranjefeesten Overloon organiseert voor alle kinderen tot en met groep 6 een bijzonder programma.

Lees meer »

 

Wie herkent deze telefoon?

13 apr 2024 10:35

de eigenaar van de telefoon is gevonden

Lees meer »

 

Open Atelier Route van Kunstkring Sint Anthonis

13 apr 2024

Open Atelier Route van Kunstkring Sint Anthonis met twee zondagen Kunst in Sint Anhonis en omgeving!

Lees meer »

 

Bouwplannen lopen vertraging op: grond te nat en bemalingspompen niet aan te slepen

12 apr 2024 11:03

De woningbouw aan de Helderseweg in Overloon loopt een week of zes vertraging op. Oorzaak is de hoge grondwaterstand.

Lees meer »

 

Oud-ijzer Aktie Sint Theobaldusgilde

12 apr 2024 09:10

Zaterdag 13 april 2024 is het weer zover: de jaarlijkse Oud-IJzer Actie van het Sint Theobaldusgilde! Vanaf 9.00 uur kunt u uw oud-ijzer aan de straat zetten, zodat zij het op kunnen halen.

Lees meer »

 

Laat je inspireren op de Natuurlijke Markt in Smakt

11 apr 2024

Op zondag 14 april a.s is het weer zo ver. In Smakt organiseren wij een lentefair waar meer dan 20 standhouders hun mooie producten aanbieden, veel staat in het teken van gezondheid.

Lees meer »

 

Cees is al 54 jaar amateuracteur: ‘Ik ben mijn vrouw op het toneel tegengekomen’

10 apr 2024 19:57

MIJN HOBBYCees van Leeuwen speelt al bijna zijn hele leven amateurtoneel. En is blij dat de progressieve pater van het seminarie in Stevensbeek destijds besloot dat de meisjes van de meisjesschool ook mee mochten doen. [foto:Cees van Leeuwen Oekraïense gezinnen genieten van kindervoorstelling De heksen zijn weer thuis! opgevoerd, in het Openluchttheater Overloon 2023[

Lees meer »

 

HOT speelt een klassieker, een komedie, in een nieuw jasje!

10 apr 2024 19:09

HOT speelt binnenkort een prachtige komedie naar De Revisor van Gogol. Een klassieker die nog steeds wereldwijd wordt opgevoerd. Gogol was een Russische schrijver van Oekraïense oorsprong.

Lees meer »

 

Engelenavond

9 apr 2024 18:50

Al vele zeer bijzondere engelenmiddagen en -avonden zijn in de afgelopen jaren gehouden. Hoe mooi kan het zijn om een boodschap van jouw engel te ontvangen.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

9 apr 2024

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

Lees meer »

 

Banneractie ‘Let op Wild’

9 apr 2024

Evenals vorig jaar zijn vrijwilligers van de 3 wildbeheereenheden in onze gemeente (Boxmeer, Oploo-Wanroij en de Overlaat) en de Dassenwerkgroep Brabant op 40 plaatsen in de gemeente Land van Cuijk de banner “Let op wild’ aan het plaatsen.

Lees meer »

 

Geslaagd DorpsFestival

8 apr 2024 20:11

Ruim tien duizend euro opgehaald door TEAM BIG Challenge Overloon Massale belangstelling bij OPEN BEDRIJVEN-route en DorpsFestival Overloon

Lees meer »

 

Handlerstücke Toon en Jos

8 apr 2024 19:17

Aankomende zondag 14 april komt Jos van Katwijk samen met Toon Boom uit Overloon bij het programma “Handlerstücke” op ZDF (56 bij ziggo) om 14.10 uur

Lees meer »

 

Water Natuurlijk Aa en Maas zoekt nieuw, jong talent

8 apr 2024

Grave/Uden - De fractie van Water Natuurlijk Aa en Maas, die vorig jaar als grootste uit de bus kwam bij de waterschapsverkiezingen met 8 zetels, zoekt mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in hoogwaterbescherming, water-beheer, waterzuivering en vooral water-natuur, landschap en recreatie.

Lees meer »