overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 13:52

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Grasmaaier vliegt in brand

15 aug. 2020

Overloon - zaterdagmiddag rond 15.00 uur was brand ontstaan bij een grasmaaier aan de Eikenlaan in Overloon

Lees meer »

 

De De Lónse Kinderkleedjesmarkt groot succes

15 aug. 2020

De traditionele kermis in Overloon is afgelast, Het college van B&W heeft besloten de kermissen in Gemeente Boxmeer die dit seizoen nog op de kalender staan, niet door te laten gaan.maar dat wil niet zeggen dat er tijdens de kermisperiode niks te beleven in Overloon.

Lees meer »

 

De bal gaat weer rollen

14 aug. 2020

Overloon-Het voetbalseizoen 2020-2021 staat voor de deur en de eerste teams hebben reeds de trainingen hervat. Het zal naar verwachting weer een bijzonder voetbalseizoen worden, maar ook een seizoen waar we met z’n allen al lang naar hebben uitgekeken.

Lees meer »

 

musical en theaterlessen in Overloon

14 aug. 2020

Alle kinderen die van zingen, dansen en toneel spelen houden opgelet!

Lees meer »

 

Noodverordening? Dit staat erin

12 aug. 2020

Sinds 10 augustus 2020 is in Brabant-Noord een nieuwe Noodverordening van kracht. De wetstekst van die noodverordening is natuurlijk leidend, maar wat betekent de noodverordening in gewone taal? We lichten de belangrijkste zaken toe.

Lees meer »

 

appels voor Vluchtelingen in Azc Overloon

11 aug. 2020

Midden in St. Anthonis ligt een boomgaard waarin schapen zich tegoed doen aan de vele soorten appels die met dit warme weer bij bosjes vallen.

Lees meer »

 

Toch nog een klein beetje kermisgevoel

11 aug. 2020

Dit jaar geen kermis in Overloon De kermis is geannuleerd in verband met het coronavirus.Het is voor het eerst sinds decennia dat de traditionele kermis in Overloon niet door gaat. Echter er zijn een aantal activiteiten.

Lees meer »

 

Tweevingerige luiaard Odin sinds deze week te zien in ZooParc Overloon

11 aug. 2020

Overloon,Het aantal bewoners van ZooParc is uitgebreid met een tweevingere luiaard. Dit bijzondere dier, dat zo veel ondersteboven hangt dat de haren op de vacht naar beneden groeien, slechts een keer per week plast en niet op zijn vingers tot drie kan tellen is sinds deze week te zien in de dierentuin in Overloon.  

Lees meer »

 

Gezond Ouder Worden Café

10 aug. 2020

Dit najaar zal in Ontmoetingspunt ’t Helder viermaal een Gezond Ouder Worden Café worden gehouden, niet alleen bedoeld voor ouderen maar juist ook voor iedereen in de aanloop naar het ouder worden! De avonden worden georganiseerd door Mariet Verheijen en Christa van Drie.

Lees meer »

 

Politie haalt uit naar aso-rijders op de A73 na ongevallen

15 aug. 2020

De politie heeft geen goed woord over voor de manier waarop sommige automobilisten zich gedroegen bij een ongeluk op A73 bij Boxmeer Ze reden onder meer over de vluchtstrook of reden door de brokstukken heen.Naast de kritiek is er ook lof voor automobilisten die de slachtoffers hebben beschermd en opgevangen. 

Lees meer »

 

Beleef ‘t buitenleven

14 aug. 2020

Inspiratie voor een heerlijke vakantie op het platteland

Lees meer »

 

Het is heet en droog risico op berm- en natuurbranden

13 aug. 2020

Momenteel geldt in onze regio natuurbrandrisico Fase 2. Dit betekent dat we extra alert zijn op natuurbranden en bij een dergelijke melding met meer voertuigen uitrukken.  Ook bij fase 2 kun je echter gerust de natuur in trekken. Gebruik je gezond verstand: meld verdachte zaken meteen via 112 en houd je zoals altijd aan de regels. Parkeer bijvoorbeeld in de aangewezen vakken en gooi afval in de prullenbak.

Lees meer »


«   »