overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 6 september 2020 om 10:36

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

speeltuin gewoon Buiten derde bij Landelijk Finale van Kern met Pit 

5 sep. 2020

speeltuin gewoon Buiten uit Overloon  heeft de 3e prijs gewonnen van Kern met Pit, de jaarlijkse leefbaarheidswedstrijd georganiseerd door KNHM foundation.De speeltuin ontving hiervoor een bedrag van 1.000 euro.

Lees meer »

 

Jonge vluchtelingen verlaten Landhorst en gaan nu in Velp naar school

5 sep. 2020

VELP / LANDHORST / OVERLOON - Zo’n twintig tot dertig jonge, alleenstaande vluchtelingen uit Overloon stappen iedere dag in een busje dat hen naar Velp brengt. Daar gaan ze naar school, nu de verlaten basisschool van Landhorst niet meer voor hen beschikbaar is.

Lees meer »

 

Activiteiten SWOGB

4 sep. 2020

Heeft u behoefte aan ontspanning of nieuwe contacten ?  In ieder kerkdorp worden door de SWOGB activiteiten georganiseerd ook in Overloon op het gebied van bewegen en gezellig samen zijn.

Lees meer »

 

Verdachte bekent doden man in Boxmeer

4 sep. 2020

Boxmeer - De 19-jarige man die in de nacht van woensdag op donderdag werd aangehouden in verband met een dodelijke schietincident aan de Leeuwerik, heeft bekend de fatale schoten te hebben afgevuurd.

Lees meer »

 

Oorlogsmusea wachten het najaar met spanning af:' Deze maanden worden cruciaal'

3 sep. 2020

De oorlogsmusea in Brabant trekken aan de noodrem. Uitgerekend in het jaar waarin Nederland 75 jaar bevrijding viert en ze dus volop publiek binnen wilden halen, moesten ze vanwege de coronacrisis maandenlang dicht. 

Lees meer »

 

Interesse in CPO3?

2 sep. 2020

Op dinsdag 29 september a.s. is er een bijeenkomst waarin de interesse wordt gepeild voor een nieuw CPO project. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Dorpsraad Overloon en vindt plaats bij Bos Partycentrum.

Lees meer »

 

Kabinet staat stil bij maatregelen tegen verspreiding corona

1 sep. 2020

Minister-president Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge hebben vandaag in een persconferentie de stand van zaken over het coronavirus gedeeld. Zo gaven zij aan waar we nu, ongeveer een half jaar na het begin van de uitbraak, staan. Verder stonden zij stil bij wat we doen om een tweede golf voor te blijven.

Lees meer »

 

Polonaise met barkrukken ertussen

1 sep. 2020

We zien september als fris begin, met voornemens over minder jakkeren, meer bewegen en ‘s avonds al de broodtrommels klaarzetten. Maar terug van de thuisvakantie zitten wel nog wel steeds middenin de coronacrisis. Met kans op een tweede lockdown en geen zicht op een einddatum. Alle leuke dingen zijn al afgezegd. Ineens voelt het als 18 januari, de nationale depressiedag. Blue Monday in augustus.   

Lees meer »

 

bestuurder mishandeld; getuigen gezocht

1 sep. 2020

De politie zoekt getuigen van een mishandeling op de A73 ter hoogte van Vierlingsbeek op woensdag 25 augustus

Lees meer »


«   »