overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 10:45

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

SSS’18 te sterk voor FC Kunde

27 sep. 2020

De dames van FC Kunde verloren gisteren thuis tegen SSS’18. In Nijmegen waren de bezoekers uit Overloon met 3-1 te sterk. „Een zeer frustrerende uitslag. We hebben ontzettend veel kansen laten liggen’’, zei trainer Walter Moerkerken.

Lees meer »

 

Brandweer opgeroepen voor schoorsteenbrand

26 sep. 2020

OVERLOON - In de schoorsteen van een woning aan de Helderse Duinen in Overloon is eerder deze middag brand uitgebroken.(Archieffoto)

Lees meer »

 

Vlogs van Oorlogsmuseum Overloon maken de collectie net iets toegankelijker

26 sep. 2020

Na het afgelopen voorjaar wekenlang gesloten te zijn geweest vanwege de coronamaatregelen is Oorlogsmuseum Overloon sinds 1 juni weer geopend voor bezoekers. Gedurende de lockdown hebben de medewerkers van het museum niet stil gezeten.

Lees meer »

 

Aanvullende maatregelen regio Brabant-Noord

25 sep. 2020

Beste Brabanders,Het zal u niet zijn ontgaan dat het coronavirus weer om zich heen grijpt. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen neemt toe. En er zijn zelfs weer sterfgevallen te betreuren.

Lees meer »

 

Doe jij mee? afval opruimen!

25 sep. 2020

Bent u het hele jaar al actief bezig met het opruimen van zwerfafval? Of bent u na de Landelijke Opschoondag zo enthousiast geworden? Meld u dan aan voor het Netwerk Zwerfafval!

Lees meer »

 

workshop palletschilderen

25 sep. 2020

Op zaterdag 10 oktober is er weer een leuke workshop in Ontmoetingspunt ’t Helder. Te Overloon.

Lees meer »

 

Zonnestroom neemt fors toe in gemeente Boxmeer

25 sep. 2020

Huishoudens in Boxmeer produceren steeds meer zonnestroom, zo blijkt uit gegevens van het CBS. Steeds meer woningeigenaren leggen zonnepanelen op het dak en deze wekken bij elkaar steeds meer stroom op. Het totale vermogen van de zonnepanelen op woningen in Boxmeer was vorig jaar 9.123 kW. Een groei van 44% ten opzichte van 2018. Dit komt overeen met het energieverbruik van circa 2400 huishoudens.

Lees meer »

 

Samen voor meer bewegen

25 sep. 2020

Een gemeente waar iedere inwoner, van jong tot oud, met of zonder beperking, ongeacht inkomen of afkomst, plezier in sporten en bewegen kan beleven: hoe pak je dat aan? Samen met zoveel mogelijk vertegenwoordigers van sport- en beweegaanbieders, onderwijs, zorg en welzijn is hierover nagedacht en zijn de Sportakkoorden Boxmeer en Sint Anthonis tot stand gekomen. (Foto: Gemeente Boxmeer)

Lees meer »

 

Oranje voor de start!

24 sep. 2020

Ondanks de lastige Corona-periode kan vantienen eindelijk plaatsnemen voor hét startschot. De vergunning voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand aan de Landweer is verleend en zal op korte termijn van start gaan. Samen met vele ‘goeie relaties’ van vantienen wordt een innovatieve en duurzame werkruimte gecreëerd.

Lees meer »

 

 

Lezing Op weg naar Heling

24 sep. 2020

De lezing vindt plaats op 14 oktober in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.In deze lezing Op weg naar Heling vertelt Hans Kunneman hoe hij van kanker genas zonder operatie, chemo of bestraling

Lees meer »

 

Nationale Kinderzwerfboekdag

22 sep. 2020

Van 30 september t/m 11 oktober is het Kinderboekenweek. Omdat niet ieder kind nieuwe boeken kan kopen, wil kinderzwerfboek 100.000 boeken uit zwerven sturen in de Kinderboekenweek.

Lees meer »

 

Voorzitters veiligheidregio’s: “geen carnaval zoals we gewend zijn”

21 sep. 2020

Helaas moeten wij vaststellen dat carnaval in Noord-Brabant in 2021 niet gevierd kan worden zoals we dat gewend zijn te vieren. Grote groepen mensen in kroegen, optochten, dweilorkesten, feesttenten... dat zal niet het beeld van 2021 zijn. 

Lees meer »

 

Fietser gewond door botsing met andere fietser

21 sep. 2020

Overloon - Op het fietspad op de stevensbeekseweg ter hoogte van d'n hof in Overloon zijn twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde maandagmiddag omstreeks 17.15 uur. Bij deze botsing is een persoon lichtgewond geraakt.

Lees meer »

 

SSS’18 had beter verdiend!!

20 sep. 2020

De ruststand was nog steeds 0-0 en SSS’18 deed helemaal niet onder voor de ploeg uit Zeilberg, die vorig  seizoen best hoog geëindigd was.SSS’18 leefde oorspronkelijk in de veronderstelling een bijzonder moeilijke competitie tegemoet  te gaan, maar niets bleek  duidelijk waar te zijn. SSS’18 gaf uitstekend partij en speelde gelijkwaardig aan de tegenstander. Beide ploegen kregen kansen maar het was  voor beide ploegen een moeilijke opgave. Voor beide ploegen wilde niets lukken en dat zorgde ervoor dat de ruststand 0-0 bleef.

Lees meer »


«   »