overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 5 september 2021 om 12:19

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl 

Mike Weerts gefrustreerd over F1

5 sep. 2021

Mike Weerts uit Overloon laat zijn onvrede blijken. "Ik ben echt niet boos op al die Formule 1-fans, ik gun ze het plezier van de wereld. Maar ik denk ook: wat zijn we aan het doen? Je kunt niet glashard blijven liegen dat je niet met twee maten meet. 

Lees meer »

 

Schijt aan de Grens opent in oktober met tweedaags najaarsprogramma!

4 sep. 2021

Schijt aan de Grens overschrijdt niet alleen grenzen, maar ook de kalender. Het grensoverschrijdend cultuurfestival vindt in 2021 én in 2022 plaats.

Lees meer »

 

Overtredingen bij snelheidscontrole

4 sep. 2021

Overloon - Bij een radarcontrole op de Venrayseweg is Tussen maandag 30 augustus 2021 om 08:00 uur en maandag 30 augustus 2021 om 15:45 uur diverse hardrijders op de bon geslingerd. 

Lees meer »

 

Na de zomervakantie letten we extra op scholieren

4 sep. 2021

Maar weinig mensen weten dat er vlak na de zomervakantie opvallend veel verkeersongelukken plaatsvinden. Met name onder scholieren. Deze negatieve trend willen we een halt toeroepen. En daar hebben we héél Nederland bij nodig. Dus ook jou! Op deze pagina lees je hoe je het verkeer voor scholieren juist in augustus en september veiliger maakt. Meedoen is makkelijk!

Lees meer »

 

Spaar je club gezond

3 sep. 2021

Als meest verantwoorde supermarkt staan we klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf zondag 5 september gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaan we duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond!

Lees meer »

 

Nederlandse en Duitse militairen trainen in onze regio! tijdens oefening CERBERUS KNIFE

3 sep. 2021

Nederlandse en Duitse militairen trainen van 6 tot en met 17 september in omgeving Noord-Brabant en Limburg tijdens oefening CERBERUS KNIFE.foto Duits LeFlaSys-wapensysteem (links) en het Nederlandse NASAMS (rechts)

Lees meer »

 

Motorrijder vliegt uit de bocht en belandt, over de sloot, in het weiland

2 sep. 2021

Een motorrijder is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij van de weg raakte op de Oploseweg in Overloon. 

Lees meer »

 

Fête de la Nature

2 sep. 2021

Zaterdag 4 sept (mooi weer 23 gr. C) start om 10.30 uur het IVN-NATUURFEEST in de UNESCO maasheggen bij de Schutkooi in Vortum, Veerweg 3

Lees meer »

 

Politie waarschuwt voor Gevaarlijke sms-berichten gemiste oproep

1 sep. 2021

Nieuwe manier van oplichting, trap hier niet in.Verwijder het berichtje en klik vooral NIET op de link. 

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen in Ontmoetingspunt ’t Helder

31 aug. 2021

Ontmoetingspunt ’t Helder is inmiddels weer gestart met creatieve workshops. Wellicht was u op de expositie door workshopdeelnemers op 29 augustus jl.

Lees meer »

 

Foodtour Een Goei Leven

31 aug. 2021

Zaterdag 4 september was op het parkeerplaats bij het Oorlogsmuseum de Foodtour Land van Cuijk. Tot 16 oktober staat de Smaakwagen van Een Goei Leven onder leiding van topkok Martien Bos in elke kern van de toekomstige gemeente Land van Cuijk. Het doel van de Foodtour is elkaar ontmoeten, praten over wat het leven hier fijn maakt en genieten van (h)eerlijk eten.

Lees meer »

 

Rode pandatweeling Billy en Bobby ter wereld gekomen in ZooParc Overloon

31 aug. 2021

In ZooParc Overloon is een rode pandatweeling ter wereld gekomen. Het gaat om een mannetje en een vrouwtje, die de verzorgers de namen Billy en Bobby hebben gegeven. 

Lees meer »

 

gratis proeflessen Tieneryoga

30 aug. 2021

Op 9, 16 of 23 september kunnen kinderen van groep 7/8 en jongeren van de 1e t/m 3e klas een gratis proefles Tieneryoga volgen. 

Lees meer »

 

Indrukwekkende Wil van der Burgt-dag door Stichting Overloon War Chronicles

30 aug. 2021

Op initiatief van Stichting Overloon War Chronicles, voorheen Werkgroep Overloon War Cemetery, vond op zaterdag 28 augustus een herdenkingsdag plaats voor Wil van der Burgt.

Lees meer »


«   »