overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 19 september 2021 om 14:57

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Jippe Selen oppermachtig in Overloon

19 sep. 2021

Jippe Selen heeft in Overloon de vierde wedstrijd in de klasse MX2 jeugd (MON) gewonnen. Op circuit Duivenbos was Selen oppermachtig en won beide manches met ruim verschil. Best of the rest was Eric van Helvoirt. 

Lees meer »

 

Gezocht: scheidsrechters voor rugby

19 sep. 2021

Black Bulls, een van de jongste clubs van Nederland (gelegen tussen Nijmegen en Venlo) is naarstig op zoek naar scheidsrechters. 

Lees meer »

 

Onbekende vernielen terras

19 sep. 2021

Update de daders zijn bekend van de vernieling

Lees meer »

 

Karel van Soest benoemd tot Ereburger van gemeente Boxmeer

18 sep. 2021

Karel van Soest werd op 17 september tot Ereburger van de gemeente Boxmeer benoemd. Dit gebeurde tijdens een buitengewone raadsvergadering voor zijn afscheid als burgemeester van de gemeente. Het is de hoogste onderscheiding die de gemeenteraad aan een persoon kan toekennen. De raad spreekt met het ereburgerschap namens de gemeenschap dank en waardering uit voor bijzondere en opvallende prestaties van een inwoner.

Lees meer »

 

Ruim 600 blije gezichten Zoo Parc 

17 sep. 2021

OVERLOON – Afgelopen zaterdag 4 september was een bijzondere dag voor ruim 600 personen. Zij mochten namelijk een geheel verzorgd dagje uit naar Zoo Parc Overloon. Dit werd mogelijk gemaakt door Kiwanisclub Land van Cuijk, Stichting Leergeld en ZooParc Overloon.

Lees meer »

 

Truckrun organisatie over van vaders op zonen

17 sep. 2021

Vanaf het eerste uur zijn Geert Jacobs (64) uit Overloon en Clemens van der Cruijsen (57) uit Sint Anthonis betrokken bij de organisatie van de Truckrun. De Truckrun is een jaarlijks terugkerend evenement

Lees meer »

 

Burendag

16 sep. 2021

Op 25 september 2021 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Lees meer »

 

Gratis theaterworkshop voor kinderen

16 sep. 2021

Ben je tussen 7 en 13 jaar en speel je graag toneel? Of wil je weten of theater iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis theaterworkshop van Babette Holtmann. Babette geeft zaterdag 23 oktober tijdens Schijt aan de Grens twee workshops in ’t Helder in Overloon. 

Lees meer »

 

Vruchten en zaden in de Maasheggen

16 sep. 2021

VN De Maasvallei organiseerde voor haar jeugdleden een natuurmiddag in de UNESCO Maasheggen bij Portaal de Vilt tussen Beugen en Oeffelt

Lees meer »

 

Eerste geboorte in Madidi: ZooParc verwelkomt reuzenmierenetertje

14 sep. 2021

ZooParc Overloon viert de eerste geboorte in het nieuwe Zuid-Amerika-deel Madidi. De dierentuin mocht hier afgelopen vrijdag, 10 september, een reuzenmierenetertje verwelkomen.

Lees meer »

 

Ana Flávia uit Brazilië zoekt een warm thuis in Overloon of omgeving

14 sep. 2021

Amsterdam / Overloon – Eind september maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Ana Flávia uit Brazilië die haar Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Overloon of omgeving. Voor Ana Flávia zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active nog een enthousiast gastgezin die haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022.

Lees meer »

 

Nederland verder open met coronatoegangsbewijs

14 sep. 2021

Op dinsdag 14 september 2021 was er weer een persconferentie. Mark Rutte en minister Hugo de Jonge waren op televisie.Ze vertelden over hoe het nu gaat met het coronavirus.

Lees meer »

 

Vrijkaartjes voor leerlingen basisscholen gemeente

14 sep. 2021

We nemen afscheid van de gemeente Boxmeer. Dat doen we voor de kinderen met kermis, van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 september op het Weijerplein in Boxmeer, elke dag vanaf 14.00 uur.

Lees meer »

 

Captain SSS’18 baalt van de KNVB: ‘Van de zotte dat we twee keer naar Maastricht moeten’

13 sep. 2021

OVERLOON - De kans dat de hoogstspelende ploeg uit de regio doorgaat in de districtsbeker is klein. SSS’18 heeft na het derbyverlies tegen SV Venray (0-2) namelijk maar één punt in een poule met ook GSV’28 en Scharn. 

Lees meer »


«   »