Weekoverzicht

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 12:11

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

1000 gratis boompjes

21 nov. 2021

Een dikke maand geleden hebben we aangekondigd dat iedereen in aanmerking komt voor 3 gratis boompjes in het kader van actie “PlanBoom”. 

Lees meer »

 

Oorlogsmusea doen dringende oproep: stop met vergelijkingen tussen coronaregels en oorlogen en Holocaust

20 nov. 2021

Oorlogsmusea en herinneringscentra roepen samen op te stoppen de coronaregels te vergelijken met oorlogssituaties en de Holocaust. ‘Het is onnodig kwetsend voor de oorlogsslachtoffers van destijds en de vele nabestaanden die ons land vandaag telt.’

Lees meer »

 

Steeds meer afgelastingen in Land van Cuijk: ook streep door derby SSS’18-Venray

20 nov. 2021

OVERLOON - Ook door de derby SSS’18-Venray is een streep gezet. De voetbalwedstrijd in Overloon gaat niet door vanwege coronabesmettingen.

Lees meer »

 

pop-up Wijnwinkel “De Wijnbakker”

19 nov. 2021

Overloon aan de Vierlingsbeekseweg 6b opent vanaf zaterdag 20 november een tijdelijke Wijnwinkel. De Wijnbakker

Lees meer »

 

Vuurwerkverbod tijdens aankomende jaarwisseling

19 nov. 2021

De verkoop en het afsteken van vuurwerk wordt net als vorig jaar de komende jaarwisseling verboden. Dit om een extra belasting van de zorg, handhavers en hulpverleners zo veel mogelijk te voorkomen. 

Lees meer »

 

oproep nieuwe vrijwilligers voor hospice Zenit

19 nov. 2021

Hospice Zenit Venray kan versterking van vrijwilligers voor de directe zorg nog heel goed gebruiken!

Lees meer »

 

Werkzaamheden A73

19 nov. 2021

In opdracht van Rijkswaterstaat worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het verkeer moet dan omrijden volgens een ingestelde omleidingsroute.

Lees meer »

 

Noodopvang stroomt al leeg in Oisterwijk: asielzoekers naar Overloon, Schinnen en Leeuwarden

18 nov. 2021

OISTERWIJK - De eerste asielgezinnen uit de noodopvang van Oisterwijk zijn woensdag vertrokken. Maandag moet camping De Reebok in het buitengebied, niet ver van het asielzoekerscentrum, weer helemaal leeg zijn.

Lees meer »

 

Derby’s zonder fans worden een dooie boel

17 nov. 2021

BOXMEER/OVERLOON - SSS’18-Venray, Olympia’18-Volharding. Derby’s waar normaliter vele honderden mensen op afkomen. Moeten die zonder publiek wel doorgaan?

Lees meer »

 

Sinterklaas drive-through

17 nov. 2021

Hallo lieve kinderen,

Lees meer »

 

Maak kennis met natuuractiviteiten

17 nov. 2021

Beste mensen Graag wil ik u enthousiast maken voor een eenvoudige, maar leuke activiteit Als IVN-jeugdleider organiseer ik met een groep mensen elke maand natuuractiviteiten Fete de la Nature wordt elk jaar begin sept. Georganiseerd.

Lees meer »

 

Politie houdt snelheidscontroles op de oploseweg

16 nov. 2021

Overloon - Bij een Snelheidscontrole op de Oploseweg zijn op: maandag 15 november diverse hardrijders op de bon geslingerd. Bij één automobilist is een snelheid van 96 km/u geconstateerd terwijl de maximumsnelheid op deze locatie 60 km/u 

Lees meer »

 

Duurzaam Overloon energiecoöperatie met pit

16 nov. 2021

In onze serie over koplopers duurzaamheid deze week de Energiecoöperatie Duurzaam Overloon. Eric Toonen, secretaris Energiecoöperatie Duurzaam Overloon vertelt hierin over het ontstaan van deze eerste energiecoöperatie in de gemeente.

Lees meer »