Lichtjes op oorlogsgraven 2021

Gepubliceerd op 11 december 2021 om 19:24

Wel worden er door de firma Bolsius geschonken kaarsjes geplaatst bij de 281 graven.Wanneer u op Kerstavond of Eerste Kerstdag een bezoek wilt brengen aan dit War Cemetry, is dat mogelijk indien u zich aan de geldende Covid-19 regels houdt.

Ook dit jaar zullen er weer kaarsjes geplaatst worden op de 281 graven op de CWGC-begraafplaats aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon.

Dit initiatief is gestart in 2017 en dit jaar zullen voor het eerst ook de portretfoto’s van de betreffende militairen worden geplaatst, alle foto’s die we tot nu toe hebben kunnen traceren.

In verband met de Coronamaatregelen zal een en ander zonder ceremonieel uitgevoerd worden. De begraafplaats is wel toegankelijk voor bezoekers om dit prachtige schouwspel te aanschouwen.

Vrijdagmiddag 24 december 2021 zal er vanaf 15.15 uur begonnen worden met het plaatsen van de kaarsjes en foto’s en deze zullen blijven staan tot Eerste Kerstdag ’s avonds.

Stichting Overloon War Chronicles meer informatie vind je op www.overloonwarchronicles.nl Facebook: https://www.facebook.com/OverloonWarChronicles  

 

Kijk de foto’s van Lichtjes op oorlogsgraven 2020 klik hier