overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 26 december 2021 om 10:29

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Kandidaat-jeugdvoorzitter SSS’18

26 dec. 2021

Het bestuur is trots en zeer verheugd om jullie, na de verkiezing van zes nieuwe bestuursleden in november, onze kandidaat-jeugdvoorzitter te mogen presenteren. Hiermee gaat het bestuur op volle kracht het jaar 2022 in. Onze kandidaat-jeugdvoorzitter stelt zichzelf graag aan jullie voor.

Lees meer »

 

Kerstcadeaus voor de dieren in ZooParc!

26 dec. 2021

Kerst is dit jaar saaier dan andere jaren voor de dieren in ZooParc Overloon Er zijn geen bezoekers die de dieren vergezellen. In ZooParc Overloon hebben ze er toch nog het beste van gemaakt. De dieren kregen hun Kerstcadeaus gepresenteerd 

Lees meer »

 

Lichtjes op oorlogsgraven tijdens kerstavond

24 dec. 2021

Ook dit jaar worden er tijdens kerstavond lichtjes ontstoken bij de graven op de CWGC-begraafplaats aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon. Dit jaar voor het eerst ook de portretfoto’s van de betreffende militairen.

Lees meer »

 

Enduro MSV

24 dec. 2021

Enduro is het gevecht tussen mens & machine”Enduro is een spelletje tegen de klok, een volle dag motorplezier met uitdagende proeven en routes.

Lees meer »

 

eerste  Raadsvergadering Land van Cuijk

24 dec. 2021

De eerste vergadering van de nieuwe gemeenteraad is op de eerste werkdag volgend op de datum van de herindeling.

Lees meer »

 

Paratrooper Vincent Speranza voor even weer terug in Overloon

23 dec. 2021

Nu het museum gesloten is voor bezoekers, gaat Oorlogsmuseum Overloon digitaal! Middels een rijdende filmstudio genaamd ‘Herman the Sherman’ biedt het museum digitale rondleidingen aan onder de naam ‘Overloon Live’.(foto  Vincent Speranza in Bastogne en Herman the Sherman.

Lees meer »

 

Vluchtelingen Actief voor basisscholen

23 dec. 2021

Basisscholen willen hun leerlingen niet alleen taal en rekenen onderwijzen maar meer meegeven via Talentdagen en/of keuzecursussen waardoor leerlingen een bredere kijk krijgen op hun omgeving, de natuur en andere interessante onderwerpen.

Lees meer »

 

COA Overloon Nieuwsbrief

21 dec. 2021

Tijdens het maken van deze nieuwsbrief waren de vooruitzichten voor Kerstmis en de kerstvakantie nog heel anders. Het leek

Lees meer »

 

SSS’18 en Michel Kuijpers samen verder in het seizoen 2022-2023!

20 dec. 2021

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Michel Kuijpers zijn contract met één seizoen heeft verlengd en daarmee ook komend seizoen verbonden is aan SSS’18 als hoofdtrainer van de herenselectie. 

Lees meer »

 

Plannen voor vliegbasis De Peel stuiten op veel verzet: ruim zeshonderd bezwaren

20 dec. 2021

OVERLOON - Ruim zeshonderd bezwaren zijn er bij Defensie binnengekomen over de voorgenomen heropening van vliegbasis De Peel, net ten westen van Overloon.

Lees meer »

 

Schijt aan de Grens 2022

20 dec. 2021

Ja, het was te lang stil. En ja, we zijn er nog. Geen zorgen, Schijt aan de Grens is springlevend. Na het succes van Schijt aan de Grens 2019 was het lang stil. Het is hoogste tijd om ons weer eens rechtstreeks tot jullie te richten.

Lees meer »


«   »