overloon nieuws

 weekoverzicht

Gepubliceerd op 12 juni 2022 om 11:56

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

SSS’18 na een nacompetitieduel definitief naar de tweede klasse

12 jun. 2022

Op een prachtige zondagmiddag in juni heeft SSS’18 het niet waar kunnen maken zich in de eerste klasse te handhaven. Na Wilhelmina ’08 uit Weert zijn de Overloners het tweede elftal dat de eerste klasse zal verlaten. Someren kan proberen de volgende ronde te overwinnen. Het moet dan wel as donderdag  Brevendia  verslaan en dan volgt er nog een wedstrijd!

Lees meer »

 

Degradatie SSS’18

12 jun. 2022

SSS’18 is gedegradeerd uit de eerste klasse. De zwartgelen verloren zondagmiddag in de play-offs op het eigen sportpark De Raaij in Overloon van tweedeklasser Someren: 0-2.

Lees meer »

 

Samenwerken voor een drinkbare Maas

12 jun. 2022

Maasburgemeesters komen samen in Cuijk voor het belang van schoon rivierwater Foto Joop Smeets Fotografie

Lees meer »

 

Na twee keer corona moet nu nacompetitie redding worden voor SSS'18

11 jun. 2022

OVERLOON - Gered door corona. Tweemaal op rij. SSS’18 beleeft bonusjaren in de eerste klasse. Via de play-offs kan de Overloonse voetbalploeg daar nu op eigen kracht nog een seizoen aan toevoegen.

Lees meer »

 

BS St. Jozef Winterkoningnestje

11 jun. 2022

Basisschool St.-Jozef in Velp organiseerde een natuurmiddag voor de leerlingen van groep 5,6,7,8 

Lees meer »

 

IVN naar Graancirkel

10 jun. 2022

IVN De Maasvallei organiseerde voor haar jeugd een middag in het Avonturenpark van De Graancirkel in Oploo

Lees meer »

 

laatste nieuwsbrief van het AZC

9 jun. 2022

Het zal een andere brief zijn want het is de laatste die vanuit het azc in Overloon verstuurd zal worden in zijn huidige vorm. Het is

Lees meer »

 

Camperpark ‘t Schaartven open: ‘Hier krijg je het échte vakantiegevoel’

9 jun. 2022

Camperpark ‘t Schaartven. Dat is de naam van de nieuwe camping voor kampeerwagens die aan de recreatieplas aan de Holthesedijk in Overloon officieel haar deuren heeft geopend. 

Lees meer »

 

Het doek is gevallen voor Tôntje de Snéjer

9 jun. 2022

1939 - 2022OVERLOON - Tweeënhalve week weken geleden trad hij nog op, Toon van Opbergen uit Overloon. Op het terras op het museumplein in zijn dorp. ,,Het was een van zijn laatste wensen. zegt zijn zoon Barry.

Lees meer »

 

Vrijwilligers gezocht voor de Lónse 4-daagse!

8 jun. 2022

Wil je dit jaar de sfeer proeven tijdens de eerste editie van de Lónse 4-daagse van 5 t/m 8 juli, meld je dan aan als vrijwilliger.

Lees meer »

 

Informatieavond: ‘Wonen en de Oude Dag’

8 jun. 2022

Is het nog mogelijk om een hypotheek te krijgen wanneer ik (bijna) met pensioen ben? Wat kan ik met de overwaarde in mijn woning? Hoe maak ik mijn woning levensloopbestendig? Kan ik zomaar geld schenken aan mijn (klein)kinderen, wat zijn de gevolgen voor mijn nabestaanden als ik kom te overlijden en hoe kan ik dit het beste regelen?

Lees meer »

 

Boost voor Overloon met nieuwe woonwijk: ‘Al veel te lang moeten wachten’

8 jun. 2022

OVERLOON - Na een jarenlang verstopte woningmarkt gloort er weer hoop voor jongeren die woonruimte zoeken in Overloon. foto Geert

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

7 jun. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

SSS’18 verliest ook de laatste competitiewedstrijd en speelt zondag de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor behoud in de eerste klasse tegen Someren uit 2H

6 jun. 2022

De wedstrijd tegen Geldrop had geen enkele betekenis voor SSS’18 meer. Zij zijn aangewezen op de nacompetitie voor behoud van deelname aan de eerste klasse D in het nieuwe seizoen.

Lees meer »

 


«   »