weekoverzicht

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 16:22

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Concert Out of the Box

5 nov. 2022

Op zaterdag 5 november Speelde de Bergense rockformatie SOLD samen met het orkest van het St.-Theobaldusgilde onder leiding van dirigente Mayke Diepeveen uit Wellerlooi het concert ‘Out of The Box’ in gemeenschapshuis De Pit.

Lees meer »

 

Natuurwerkdag Bosgroep

5 nov. 2022

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november is het de Nationale Natuurwerkdag. En zijn er in het hele land natuurklussen te doen die bijdragen aan natuurbehoud- en herstel, zoals wilgen knotten, bollen planten, insectenhotels bouwen, bomen planten en veel andere activiteiten. En die hulp in natuurgebieden is hard nodig

Lees meer »

 

intocht Sinterklaas 2022

5 nov. 2022

De dagen worden korter, het weer begint te veranderen dus het is weer tijd voor het leukste kinderfeest van het jaar!! Ook dit jaar komt de Sint met zijn Pieten naar Overloon en wel op zondag 13 november, waar we hen natuurlijk met z'n allen zullen verwelkomen

Lees meer »

 

Eerste editie Halloween een groot succes

4 nov. 2022

Overloon Ongeveer 130 kinderen uit Overloon, veel ouders, en vrijwilligers waren afgelopen vrijdagavond in Overloon op de been om de Halloween te beleven.

Lees meer »

 

Toekomstige bewoners vieren hoogste punt Kloostertuin

4 nov. 2022

Tijdens de bouw van de nieuwe woningen houden we de toekomstige bewoners graag op de hoogte van de werkzaamheden op de bouw. En ook de mijlpalen van het project moeten natuurlijk gevierd worden.

Lees meer »

 

lezing uilen en uitpluizen braakballen

4 nov. 2022

BASISSCHOOL KROKODARIS IN VENRAY: LEZING UILEN EN UITPLUIZEN BRAAKBALLEN

Lees meer »

 

Vier miljoen voor noodfonds energiearmoede

3 nov. 2022

Door de stijgende energieprijzen krijgen steeds meer gezinnen in de gemeente Land van Cuijk te maken met financiële problemen.

Lees meer »

 

Woningbouwplan Pasveldweg van start

2 nov. 2022

Ongeveer 100 woningen in verschillende types

Lees meer »

 

Hondentrimsalon "SPALON"

2 nov. 2022

Hallo, mijn naam is Malon van Raaij en ik woon in Sint Anthonis. 25 september j.l. heb ik mijn prachtige moderne trimsalon geopend op de Sambeeksedijk in Sint Anthonis.

Lees meer »

 

gemeentenieuws

1 nov. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Slagwerktreffen: een verrassende slagwerkontmoeting!

31 okt. 2022

Een primeur op zondag 6 november vanaf 15:00 uur in de Pit in Overloon: de eerste editie van het ‘Slagwerktreffen’!  Een verrassende ontmoeting tussen diverse slagwerkgroepen. Bijzonder omdat het de eerste keer is, maar ook omdat het slagwerkensemble na corona voor het eerst weer voor publiek speelt. Het is dan ook een moment waar de muzikanten inmiddels al jaren naar uit hebben gekeken!

Lees meer »

 

F-35's vliegers oefenen met vluchten in duisternis “Ook boven Brabant”

31 okt. 2022

Vliegers van de Koninklijke Luchtmacht gaan zich vanaf maandag 7 november voorbereiden op het vliegen in de duisternis.

Lees meer »