overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 16 april 2023 om 13:37

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

toiletten vernielt Openluchttheater

16 apr. 2023 16:32

Afgelopen week zijn onze toiletten bezocht door ongenode gasten. Helaas hebben ze de boel niet netjes achtergelaten, integendeel zij hebben verschillende vernielingen aangebracht waardoor een aantal toiletten niet meer bruikbaar is.

Lees meer »

Juul Baltussen en Jos van Katwijk in Duits televisieprogramma

16 apr. 2023 15:41

Westerbeek/Overloon- Sinds een half jaar is antiekhandelaar Jos van Katwijk een van de gezichten van het Duitse televisieprogramma Bares für Rares. Voor dit programma gaf hij samen met kunstsmid Juul Baltussen een aangekochte motor en kinderwagen, beiden uit begin negentienhonderd, een bijzondere nieuwe bestemming.

Lees meer »

 

Getuigen gezocht na overval op supermarkt in Venray

16 apr. 2023

Zondagochtend 16 april rond 07:30 uur werd een supermarkt aan de Kruidenlaan overvallen. Daarbij raakte niemand gewond.

Lees meer »

 

‘SSS’18 leeft op dit moment eigenlijk een beetje boven z’n stand’

14 apr. 2023 17:39

OVERLOON | Nog vier wedstrijden (’in principe’) en dan sluit voor hoofdtrainer Michel Kuijpers het hoofdstuk-SSS’18. De Hapsenaar kan in Overloon door de voordeur vertrekken, want hij levert dit seizoen een uitstekende prestatie met de tweedeklasser. “Nog minimaal één overwinning en we zijn veilig”, weet Kuijpers.

Lees meer »

 

Opening nieuw ruiter- en men-netwerk in de Maasheggen-Overloon

14 apr. 2023 16:19

Donderdag 13 april opende wethouder Maarten Jilisen officieel het nieuwe ruiternetwerk De Maasheggen-Overloon. De openingshandeling – de onthulling van een informatiepaneel vond plaats bij Equihabitat Hulder 10 in Vierlingsbeek. 

Lees meer »

 

Hemelvaarttoernooi

14 apr. 2023 16:04

Dit jaar organiseert Volleybalvereniging Sportivo weer haar jaarlijkse Hemelvaarttoernooi. Op donderdag 18 mei gaan we er weer een gezellig toernooi van maken.

Lees meer »

 

samenwerking met cpo groep

14 apr. 2023 10:14

Achter de schermen zijn we volop bezig met het plan Heldersveld in Overloon. Vandaag hebben we weer een volgende stap gezet door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst met de CPO-groep Overloon.

Lees meer »

 

IVN Jeugd geniet in Geldersoord

14 apr. 2023

IVN De Maasvallei organiseerde voor haar jeugdleden een kampvuur in Geldersoord St. Anthonis  De regenachtige middag bracht slechts 6 kinderen naar Geldersoord om houtskool te maken 

Lees meer »

 

Bijenhotelkopen.nl wint Drijfveren Award

13 apr. 2023 19:54

Lodewijk Hoekstra, bekend als tuinexpert en presentator van onder andere het televisieprogramma “Eigen Huis & Tuin”, heeft de Drijfveren Award overhandigd aan Bijenhotelkopen.nl. Deze award wordt toegekend door NL Greenlabel aan partners die zich op bijzondere wijze inspannen voor een groene en duurzame leefomgeving.

Lees meer »

 

Twee gewonden bij aanrijding

12 apr. 2023 19:33

OVERLOON | Op de kruising van de Stevensbeekseweg en de Rondweg in Overloon zijn woensdagmiddag twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Lees meer »

 

Expositie kunst in Oorlogsmuseum

11 apr. 2023 19:17

Wat betekent ‘Vrijheid’? Derdejaarsleerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer zochten de afgelopen periode naar hun eigen betekenis van dit woord.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

11 apr. 2023

Nieuws en informatie van de gemeentes Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Bekerdroom SSS’18 is voorbij

10 apr. 2023 19:07

Voor de voetbalsters van SSS’18 is de bekerdroom voorbij. De tweedeklasser uit Overloon werd maandag in de halve finale van het districtsbekertoernooi op eigen veld uitgeschakeld door competitiegenoot Leveroy: 0-1. 

Lees meer »

 

Ontmoet de wethouders en de raadsleden van het CDA Land van Cuijk

10 apr. 2023 10:18

Op maandag 17 april kunt u de wethouders en de raadsleden van het CDA ontmoeten in Gemeenschapshuis De Pit, 14 Oktoberplein 2 te Overloon.

Lees meer »

jeugdbeweging knoedels vlechten paasmandjes

10 apr. 2023

Een fijne avond paasmandjes vlechten met gezellige kinderen van de jeugdbeweging "Knoedels" uit Stevensbeek Knoedels 

Lees meer »