overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 16 juli 2023 om 13:50

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Oekraïense gezinnen genieten van kindervoorstelling De heksen zijn weer thuis!

16 jul. 2023 09:01

Overloon Het Overloons Toneel heeft recentelijk hun nieuwe kindervoorstelling "De Heksen zijn weer thuis!" opgevoerd, in het Openluchttheater Overloon waar Oekraïense gezinnen van hebben genoten. Het stuk was een groot succes en trok publiek aan, zowel jong als oud.

Lees meer »

 

vijfjarig bestaan Speeltuin gewoon Buiten

15 jul. 2023 16:49

Speeltuin gewoon Buiten in Overloon viert haar vijfjarig bestaan met een feestelijke dag vol activiteiten. Van 11 uur tot 16 uur zijn bezoekers welkom om mee te doen aan verschillende festiviteiten.

Lees meer »

 

Kinderkleedjesmarkt

15 jul. 2023 10:19

Overloon Op zaterdag 19 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein van de Josefschool. Het is de perfecte gelegenheid om je kasten eens goed uit te zoeken en al je speelgoed en kleding waar je niet meer blij mee bent te verkopen.

Lees meer »

 

Tentfeest 2023

15 jul. 2023 09:47

Beste trouwe Tentfeest bezoeker, de organisatie van Tentfeest willen je graag laten weten dat de voorbereidingen voor Tentfeest Overloon 2023 in volle gang zijn! Het belooft weer een spectaculair evenement te worden, met een programma dat momenteel bekend wordt gemaakt. We kunnen je alvast vertellen dat het de moeite waard wordt om dit evenement niet te missen!

Lees meer »

 

Oorlogsmuseum en ZooParc genomineerd voor het leukste uitje van Noord-Brabant

14 jul. 2023 20:40

Het Oorlogsmuseum Overloon en ZooParc Overloon hebben beiden de eer om genomineerd te zijn voor het 'leukste uitje van Noord-Brabant' door de ANWB. Deze prestigieuze nominatie erkent de aantrekkingskracht en het belang van deze twee attracties in de Nederlandse provincie van Noord-Brabant.

Lees meer »

 

trainers Bart van der Kroon en Erwin van Benschop

14 jul. 2023 17:32

Het komende seizoen 2023-2024 wordt JO19-1 voetbaltechnisch begeleid door de ervaren trainers Bart van der Kroon en Erwin van Benschop.

Lees meer »

 

Nieuwe woningen in Overloon, een voorproefje van wat komen gaat

11 jul. 2023 18:26

Een jaar geleden waren vanuit de lucht alleen nog de contouren van de nieuwbouwhuizen zichtbaar, de fundering. Afgelopen vrijdag was de officiële opening van project de Kloostertuin in Overloon.

Lees meer »

 

elfde van de elfde pleinfeest uitverkocht

11 jul. 2023 16:12

Overloon-Ongelofelijk!! De Huibuuke hadden nooit durven hopen dat zij in 12 uur na de start van de kaartverkoop 3750 kaarten verkocht zijn.wat aangeeft dat dit evenement steeds populairder wordt onder het publiek. Dankjewel voor jullie enthousiasme en vertrouwen in de Huibuuke. We gaan er samen met jullie een fantastisch feest van maken’, meldt de medeorganiserende carnavalsvereniging De Huibuuke op haar website. 

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

11 jul. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Mike Weerts maakt dramafilm over Brabants carnaval: 'Tranen in mijn ogen’

10 jul. 2023 20:12

Mike Weerts uit Overloon maakt een dramafilm over het Brabantse carnaval. De film, die de werktitel 'Onder de rivieren' heeft, moet in 2025 in première gaan en vertelt een authentiek Brabants carnavalsverhaal, vertelt Weerts aan Omroep Brabant.

Lees meer »


«   »