weekoverzicht

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 10:27

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Aan de inwoners van Overloon (delen mag) Mag ik jullie wat vragen? Sinds jaar en dag legt Albert van Overloon nieuws (wij mogen Foto-Albert zeggen) alles vast wat er in ons mooie dorp gebeurd. Nu heeft hij onze hulp nodig (vind ik). Willen jullie een kleine donatie doen? https://www.gofundme.com/f/help-fotoalbert-aan-een-nieuwe-lens?

Foto's Tentfeest 2023 klik hier

 

Foto's Tentfeest dorpsbrunch klik hier

 

Halloween Herfst party

22 okt. 2023 11:28

Vind jij het belangrijk dat ieder kind, met en zonder beperking met andere kinderen mee kan spelen? Kom dan naar onze...Halloween Herfst party Speeltuin Gewoon Buiten in Overloon.

Lees meer »

 

Informatieavond F-35

20 okt. 2023

Op maandagavond 30 oktober vindt er in Myllesweerd in Mill een informatieavond over de F-35, de militaire luchthaven Volkel en de stand van zaken heropening De Peel plaats. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Lees meer »

 

Toerit Vierlingsbeek (7) afgesloten

20 okt. 2023

Vanwege werkzaamheden zal toerit Vierlingsbeek (7) van Nijmegen naar Maasbracht tijdelijk afgesloten worden. De afsluiting zal plaatsvinden gedurende twee nachten

Lees meer »

 

Boswachter Peter op stap met jeugd

19 okt. 2023 19:52

Wie kan het beste vertellen over het beheer en de zorg voor bomen, planten, dieren en insecten? Boswachter Peter natuurlijk, hij bracht geweien, schedels, dennenappels, vleermuis, zaden en nog andere natuurproducten mee om hierover te vertellen. Dat er herten, dassen etc.

Lees meer »

 

Gezamenlijke fietsverlichtingsactie voor middelbare scholen Land van Cuijk

18 okt. 2023

De donkere dagen komen er weer aan. De landelijke campagne AAN in het donker start direct na de herfstvakantie. Net voor en na de herfstvakantie kunnen leerlingen van Elzendaalcollege Boxmeer, Metameer Boxmeer en Stevensbeek, Pro College Boxmeer en Merletcollege Mill, Grave en Cuijk op school hun fietsverlichting laten controleren en worden leerlingen bewust gemaakt van de kwetsbaarheid in het donker.

Lees meer »

 

natuurfeest kasteel Tongelaar geweldig succes

18 okt. 2023

Voor 600 kinderen begon de herfstvakantie met een prachtig natuurfeest waar zij keuzes konden maken uit 40 creatieve natuur- en voeding workshops of begeleide natuurwandelingen.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

17 okt. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis.

Lees meer »

 

Cultureel Café 26 Oktober

17 okt. 2023

Mientje Wever, Boxmeer is schrijfster en vertelster in het dialect van Boxmeer. Ze schreef vier dichtbundels, Geboore, Een adem van tijd, Um Dörrum en Unne Zalige Kerst, en het kinderboek Het hondje met de blauwe staart. Ze heeft twee radioprogramma’s bij Omroep Land van Cuijk, waarvan een programma in het dialect.

Lees meer »

 

Ruime overwinning Avanti’31

16 okt. 2023 20:05

Al in de eerste minuut van de wedstrijd konden de meegereisde supporters van Avanti’31 al juichen. Na een mooie voorzet van Ties van Heertum kopte Roel Kappen de 0 – 1 binnen.

Lees meer »

 

Nieuwe spectaculaire theaterproductie in Openluchttheater Overloon: “Het Huis 44-24”

16 okt. 2023 19:17

Het Openluchttheater Overloon kondigt met veel enthousiasme de komst van de adembenemende theaterbelevenis “Het Huis 44-24” aan.

Lees meer »

 

Nieuwe inclusieve speeltuin bij expeditiegebied Madidi in ZooParc

16 okt. 2023 18:41

In ZooParc Overloon is een nieuw speeltoestel geplaatst waarin ook kinderen met een fysieke beperking vanuit de rolstoel kunnen spelen. De speeltuin is te vinden in het expeditiegebied Madidi.

Lees meer »