overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 19 juli 2020 om 14:31

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Getuigen gezocht van woninginbraak

18 jul. 2020

OVERLOON -De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een bovenwoning aan de Bergkampweg te Overloon.

Lees meer »

 

Doe mee met de Landelijke Opschoondag

18 jul. 2020

De Landelijke Opschoondag 2020 is verplaatst naar het najaar.De organisatie liet eerder weten de editie, die gepland was op zaterdag 21 maart, af te gelasten. Op zaterdag 19 september 2020, tevens World Cleanup Day, wordt heel Nederland alsnog opgeroepen om naar buiten te gaan en gezamenlijk zwerfafval op te ruimen.

Lees meer »

 

Op bezoek bij de schaapherder

18 jul. 2020

Overloon-Op bezoek bij de schapen van Wim en JokeHerders Wim en Joke zorgen met hun kudde Kempische schapen voor de begrazing van diverse heideterreinen in het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Beginnen met Hardlopen

17 jul. 2020

In maart was Atletiekvereniging Sporting Boxmeer gestart met de cursus “Beginnen met Hardlopen” maar door de corona-lock-down is die bijna direct moeten stoppen. In September gaan we er vol tegen aan om een herstart te maken en begint bij Atletiekvereniging Sporting Boxmeer wederom de cursus “Beginnen met Hardlopen”, zowel in Boxmeer (woensdagavond) als in Overloon (zaterdagochtend).

Lees meer »

 

Dit jaar geen kermis in Venray

17 jul. 2020

De traditionele zomerkermis in Venray, het grootste evenement in de gemeente, kan dit jaar in verband met de coronacrisis niet doorgaan. Dat heeft het gemeentebestuur vanmorgen moeten besluiten. Er komt wel een kinderkermis in het centrum. Eerder werd al bekend dat de kermissen op de kerkdorpen wel kunnen doorgaan.

Lees meer »

 

 

Pop-up camping worstenbroodje

16 jul. 2020

Overloon-Wat begon als een logeerpartijtje groeide uit tot een heuse 3 daagse pop-up camping.Een enthousiast stel kinderen uit groep 7 en 8 hadden het plan bedacht om in de vakantie te logeren bij een vriendje uit de klas.

Lees meer »

 

Tarotcursus door Hans Kunneman

16 jul. 2020

In een serie van acht workshops leer je hoe je zelfstandig met Tarot aan de slag kunt ongeacht je niveau. De cursus start op 1 september om de 14 dagen.

Lees meer »

 

Gemeente Boxmeer verwijdert mooie fietspaden

15 jul. 2020

In plaats van het aantal fietsroutes in de gemeente Boxmeer uit te breiden, worden er op een stiekeme manier mooie paden verwijderd.

Lees meer »

 

werkzaamheden slijtlaag/bermverstevigingen

14 jul. 2020

Aankomende weken worden op diverse wegen de bermen aangepast. Hiervan kan het verkeer lichte hinder van ondervinden.

Lees meer »

 

straaljagers boven overloon

14 jul. 2020

Op de Luitenant-generaal Bestkazerne wordt de samenwerking tussen grondtroepen en luchteenheden geoefend. De oefening waar Nederlands en buitenlandse militairen aan meedoen duurt tot en met 16 juli. De militairen krijgen ondersteuning van F-16- en Tornado-gevechtsvliegtuigen, Apache-gevechtshelikopters en een civiel Albatros-trainingsvliegtuig.

Lees meer »

 

Bricktopia Overloon verplaatst naar 2021

13 jul. 2020

Overloon-Helaas hebben wij moeten besluiten na overleg met zaalhouder en Gemeente, dat onze beurs in van Dutchbricks  in Overloon op zondag 18 oktober geen doorgang zal vinden.

Lees meer »

 

Holistische kinderyoga in Overloon

13 jul. 2020

Vanaf september ga ik kinderyogalessen geven.Juist in deze tijd, wil ik kinderen en jongeren laten ervaren hoeveel innerlijke kracht ze hebben en hoeveel ze kunnen betekenen voor de wereld als ze vanuit deze eigen kracht in het leven staan.

Lees meer »

 

 

Ruud redde zwaargewonde Pool uit brandend wrak op A73: ‘Hij schreeuwde van de pijn’

13 jul. 2020

VIERLINGSBEEK - Ruud Swinkels (27) uit Vierlingsbeek redde een zwaargewonde Poolse chauffeur uit zijn auto na een ongeluk op de A73. ,,Nog geen minuut nadat we hem uit de auto hadden, stond de auto tot en met de chauffeursstoel in brand.’’

Lees meer »

 


«   »