overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 10:26

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

natuur in huis voor (klein)kinderen

8 nov. 2020

In september vond ik een kluwe slakkeneieren in de kas.Ik heb deze in een plastic potje gedaan, met een beetje zand en blaadjes, zo nu en dan een druppel water erbij.

Lees meer »

 

Begrazing Schaapskudde Overloonse Bossen

7 nov. 2020

Overloon-Plukken wol aan takken van struiken, her en der schapenkeutels en blatende schapen.Zaken die de bezoeker tegenkomen op de heideveld begraast een schaapskudde de bossen/heidevelden van Overloon De kans is erg groot dat je tijdens een wandeling de Schaapskudde tegenkomt.

Lees meer »

 

11e vd 11e - Online

7 nov. 2020

Overloon-Dit jaar geen feest op het plein, geen nieuwe Prins en geen gezelligheid, vör de kerk…

Lees meer »

 

Jonge asielzoeker uit Overloon twee maanden langer in voorarrest voor mishandeling van 76-jarige

6 nov. 2020

OVERLOON - De 16-jarige asielzoeker uit Overloon die wordt verdacht van een reeks inbraken en mishandeling van een 76-jarige inwoner van het dorp, blijft 60 dagen langer in voorarrest.

Lees meer »

 

Wandelen en fietsen in en om Overloonse Bossen

6 nov. 2020

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt overloon midden in de bossen Tijdens een flinke wandeling of fietstocht ruikt u de heerlijke boslucht die u energie geeft om door te gaan. 

Lees meer »

 

Brabant Water ontmanteld waterpompstation

6 nov. 2020

Overloon-aan de Sambeeksedijk wordt in de Overloonse bossen wordt hard gewerkt aan de ontmanteling van het waterpompstation van Brabant water.

Lees meer »

 

tijdelijke stop Verjaardagenactie

6 nov. 2020

Ook wij treffen maatregelen vanwege corona.We stoppen tijdelijk met collecteren. De gezondheid van ons allemaal staat voorop. En hoewel de overheidsmaatregelen het collecteren niet verbieden, vinden wij het nu niet wenselijk.

Lees meer »

 

Moet er een avondklok komen voor het azc in Overloon?

6 nov. 2020

BOXMEER - Een avondklok voor de bewoners van het azc zou bij kunnen dragen aan de veiligheid voor de inwoners van Overloon. Dat zegt Frans van der Zande van de LOF in Boxmeer.

Lees meer »

 

Lekker Loën in Kerstsfeer afgelast

5 nov. 2020

Beste inwoners van Overloon en deelnemers aan LEKKER LOËN

Lees meer »

 

Tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown

3 nov. 2020

Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen.

Lees meer »

 

Schapensilohut in Overloon, voor wollige viervoeters zonder onderdak

3 nov. 2020

OVERLOON - Je hebt konijnenhokken, kippenrennen en kalveriglo's, en dankzij Toon van de Pas uit Overloon bestaat er nu ook zoiets als een schapensilohut.

Lees meer »

 

Ouder-kind yoga en peuteryoga

2 nov. 2020

Aanstaande vrijdag (06-11) start er een geheel nieuw blok peuteryoga, voor ouders samen met peuter (2-4).

Lees meer »

 

Turner Bram Verhofstad maakt rentree in Duitsland: ‘Ik vond het spannend’

2 nov. 2020

DEN BOSCH - Een lange, wedstrijdloze periode eindigde voor Bram Verhofstad met zijn deelname aan de eerste competitiewedstrijd in de Bundesliga. Wanneer de 25-jarige topturner uit Overloon weer op het hoogste niveau in actie komt, is nog onduidelijk.

Lees meer »

 

Vleermuis vertraagt nieuwbouw school Overloon: ‘In het ergste geval duurt het anderhalf jaar langer’

2 nov. 2020

OVERLOON - De grootoorvleermuis woont in het te slopen gebouw van de Josefschool in Overloon. Er wordt nu gezocht naar een oplossing om het diertje er weg te krijgen.

Lees meer »

 

Oefening Purple Windmill boven De Peel

2 nov. 2020

Van 2 tot en met 6 november vindt boven De Peel de oefening Purple Windmill plaats.Tijdens deze oefening leveren Apache-gevechtshelikopters Close Air Support aan Joint Terminal Attack Controllers. Deze landmachtmilitairen geven vanaf de grond per radio en computer aanwijzingen zodat vanuit de lucht het juiste doel wordt uitgeschakeld. 

Lees meer »

 

Reinigen zoab  A73

2 nov. 2020

In de week 9 november wilt de Combinatie Via Optimum in opdracht van Rijkswaterstaat zoab reinigen op de A73, A59, A2 uitvoeren in Noord-Brabant. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zullen er naast wegafzettingen ook tijdelijke omleidingen worden ingesteld, waarbij de hieronder aangegeven weggedeeltes zullen worden afgesloten.

Lees meer »

 

Fietser met hoofdwond naar het ziekenhuis

1 nov. 2020

Overloon-Op het fietspad op de stevensbeekseweg in Overloon heeft zondagmorgen rond 10:45 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.

Lees meer »


«   »