overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 12:18

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

5-gangen Boompjes arrangementen inclusief overnachting

5 dec. 2020

Op de zaterdagen 12 en 19 december koken wij bij het mooie van der Valk hotel in Cuijk! We verhuizen voor 2 dagen Boompjes Restaurant met de hele brigade om u volledig in de watten te leggen. Kom exclusief genieten van een culinair 5-gangen diner inclusief aperitief, amuse, wijn arrangement en tafelwater. Het arrangement is inclusief overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet.

Lees meer »

 

Oh, kiek 's wat 'r beej òns vanmaerge ien de schoên zaat! Loën, dizzember 2020

5 dec. 2020

Lieve Lónders,

Lees meer »

 

Militaire oefeningen Pale Strike en Joint Falcon

5 dec. 2020

Van 7 t/m 11 december vinden de militaire oefeningen Pale Strike en Joint Falcon plaats op of rond de omgeving van de Luitenant-generaal Bestkazerne in De Peel. 

Lees meer »

 

Geboortefeest op de stoep van receptie azc

4 dec. 2020

Onlangs is een zoontje geboren van Amira en Mohi uit Syrie, woonachtig in AZC Overloon.

Lees meer »

 

Mooi bedrag voor Openluchttheater!

4 dec. 2020

De statiegeldactie van Plus Verbeeten heeft in maanden september en oktober het geweldige bedrag van € 412,95 opgeleverd voor het Openluchttheater. 

Lees meer »

 

speeltuin Gewoon Buiten wint €21.500 met de K2-challenge

3 dec. 2020

Het afgelopen jaar is speeltuin Gewoon Buiten winnaar van Noord-Brabant geworden met de wedstrijd kern met Pit, dit leverde een mooi bedrag op €3750. 

Lees meer »

 

woninginbraak

3 dec. 2020

De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak in Overloon die aan de Peelkampweg heeft plaatsgevond.Op dinsdag 1 december tussen 17.00 uur en 20.30 uur 

Lees meer »

 

Van wilgentak naar Mikado spel

2 dec. 2020

In deze koude wintermaanden worden buiten veel knotwilgen en andere bomen gesnoeid.

Lees meer »

 

Bonte Avond online!

1 dec. 2020

De Bonte Avond gaat in 2021 online! Check het filmpje, met daarin speciaal een boodschap voor iedereen tussen de 16 en 25 jaar. Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het de huibuuke dan weten!

Lees meer »

 

November 2020

Prachtige winterse landschappen na eerste nacht matige vorst

30 nov. 2020

Wie maandagochtend wakker werd en de gordijnen open deed, kon een prachtig winters landschap zien. De temperatuur daalde in de nacht van zondag op maandag naar zo'n -6 graden. Matige vorst noemen de weerkundigen dat. 

Lees meer »

 

Mondkapje verplicht vanaf 1 december

30 nov. 2020

Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen op de volgende plekken:Openbare plekken die binnen zijn. Zoals musea, winkels, restaurants en theaters.Scholen en onderwijsinstellingen. Zoals middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Maar niet op basisscholen.Bij contactberoepen. Zoals bij de kapper en de fysiotherapeut.In het openbaar vervoer. Ook op de perrons en bij de haltes.

Lees meer »


«   »