overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 20 december 2020 om 10:25

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Broodjes service buurman en buurman

20 dec. 2020

Hallo, wij zijn Jari en Koen.Naar aanleiding van een project op school 'hoe om te gaan met geld / ondernemerschap' ontstond het idee een eigen bedrijfje te beginnen.We willen graag iets betekenen voor andere en zo is het idee ontstaan om op zondagmorgen broodjes bij mensen thuis in Overloon te gaan bezorgen. 

Lees meer »

 

Mountainbiker onwel in bos,traumaheli opgeroepen

19 dec. 2020

Een mountainbiker is zaterdagmiddag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij onwel was geworden in een bos ter hoogte van de Groeningsedijk in Overloon.

Lees meer »

 

Maurix tweewielers: service Werkplaats geopend, winkel gesloten !

19 dec. 2020

Overloon Helaas moet ook bij Maurix tweewielers de winkeldeur op slot.Dit betekent echter niet dat we U niet van dienst kunnen zijn.DE SERVICE WERKPLAATS BLIJFT GEWOON GEOPEND !!

Lees meer »

 

Bibliotheek gesloten, AfhaalBieb open!

19 dec. 2020

Om leden toch te blijven voorzien van een inspirerende leesvoorraad wordt de AfhaalBieb weer geopend.Via de website van de Bibliotheek kun je online je materialen reserveren.

Lees meer »

 

videoboodschap aan alle jongeren

19 dec. 2020

De afgelopen weken heeft MOVAS hard gewerkt aan een videoboodschap voor de feestdagen om iedereen, en specifiek jongeren, een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd.

Lees meer »

 

Frank de Boer eindigt persconferentie Oranje met speciale boodschap voor vrijwilligers SSS’18

18 dec. 2020

Over naar de persconferentie van bondscoach Frank de Boer op de KNVB Campus waar hij afsluit met een speciale boodschap voor de vrijwilligers van SSS'18 

Lees meer »

 

gestolen Kerstverlichting

18 dec. 2020

Op donderdag 17 december 2020 omstreeks 22.00 uur is er kerstversiering uit een tuin gestolen op de Stevensbeekseweg in Overloon.

Lees meer »

 

digitale kersteditie fanfare Vriendenkring 

18 dec. 2020

LAND VAN CUIJK - Live-concerten, lichtjestochten, wandelingen. Niets van dit alles tijdens kerst 2020, het jaar waarin Covid-19 ons leven op de kop zette. Toch zijn er kerstactiviteiten. Corona-proof en digitaal. Een selectie.

Lees meer »

 

GEEN afvalinzameling op eerste kerstdag

18 dec. 2020

Op vrijdag 25 december, eerste kerstdag, wordt geen afval ingezameld. Het afval wordt in plaats daarvan op zaterdag 19 december opgehaald. Dit geldt voor de routes 17, 18, 19 en 20.

Lees meer »

 

Pre-kerstprogramma met Teun Peters!

18 dec. 2020

Speciaal voor kinderen uit Het Land van Cuijk biedt Doejemee online activiteiten aan in samenwerking met vlogger Teun Peters.

Lees meer »

 

Pijl en boog / speer maken in deze lange "lockdown" vakantie

18 dec. 2020

Lang geleden waren er geen winkels waar je van alles kon kopen zoals eten en drinken, Dus je moest helemaal zelf zorgen dat je aan eten kwam In de natuur waren o.a. konijnen en hazen, in de lucht vogels en in het water vissen Je kon de dieren alleen vangen als je goed met pijl en boog kon schieten of een speer kon werpen.

Lees meer »

 

 

kerstviering Theobalduskerk met livestream en reserveren

17 dec. 2020

Overloon-Met dit berichtje worden jullie geïnformeerd over de wijzigingen, die toegepast worden bij de vieringen met Kerstmis in onze Theobalduskerk. 

Lees meer »

 

Michel Kuijpers en SSS’18 gaan ook komend seizoen samen verder

17 dec. 2020

OVERLOON - Ook volgend seizoen is Michel Kuijpers de eindverantwoordelijke bij SSS’18.

Lees meer »

 

Same wiëte we mier

16 dec. 2020

Dör de corona kunne weej ònze klankbordgroep nie um raod vraoge. Umdet weej toch òns woordeboek án wille bliêve vulle hebbe weej òllie hulp nuëdig.

Lees meer »

 

Boerderij DRIVE-IN met Kerst zuivelpakket

16 dec. 2020

De Klef Zuivel uit Overloon organiseert een Boerderij DRIVE-IN waar aan het einde van de drive-in een Kerst Zuivelpakket staat te wachten op de deelnemers. 

Lees meer »

 

update Werkzaamheden rondom Achter de Linde

15 dec. 2020

In week 36 (2020) is gestart met de reconstructie van Achter de Linde-Snejerspad en Pasveldweg Overloon. Onderstaand een update van de werkzaamheden tot aan het einde van dit jaar.

Lees meer »

 

Kort restaurantavontuur

15 dec. 2020

NIJMEGEN /Overloon- Hotels in de regio worden platgebeld door gasten die hun het geboekte arrangement met de kerst willen afzeggen. Receptionisten hebben nauwelijks tijd om de telefoon aan te nemen.  ,,Goedemorgen, heeft u even een momentje?’’

Lees meer »

 

Carbidschieten niet toegestaan in gemeente Boxmeer

15 dec. 2020

Tijdens de komende jaarwisseling is het verboden vuurwerk te verkopen en af te steken. Het kabinet heeft dit besloten om de hoge werkdruk in de zorg niet verder te laten oplopen. Ook carbidschieten is dit jaar niet toegestaan in de gemeente  Boxmeer.

Lees meer »

 

 

Lockdown om contacten tot een minimum te beperken

14 dec. 2020

Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. De afgelopen weken zien we een snelle toename in het aantal besmettingen, tot zo’n 9.000 per dag. Ook in de ziekenhuizen en verpleeghuizen komen er elke dag patiënten bij. 

Lees meer »

 

Start publiekscampagne coronavaccinatie

14 dec. 2020

Radio-commercials en advertenties in dagbladen vormen deze week de aftrap van de publiekscampagne coronavaccinatie. De campagne moet eraan bijdragen dat uiteindelijk zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren tegen het coronavirus. 

Lees meer »

 

Inventarisatieonderzoek moet helpen in het besluit of overeenkomst AZC wordt verlengd

14 dec. 2020

Onderzoeksbureau I&O research gaat gedurende de eerste zes weken van 2021 inventariseren in de omgeving van het AZC te Overloon.

Lees meer »

 

Bijna alles dicht, harde lockdown tot en met 19 januari

14 dec. 2020

Het kabinet bereidt een vergaande lockdown voor waarbij bijna alles tot en met 19 januari dicht gaat: van scholen tot niet-essentiële winkels tot musea tot kapsalons tot theaters, melden bronnen in Den Haag aan de NOS.

Lees meer »

 

Tip van het Platform voor de Kerstvakantie:

14 dec. 2020

Jas aan, muts op en hup naar buiten.Speciaal voor gezinnen met kinderen samen met  opa’s,  oma’s, ooms en tantes en alle andere sportievelingen: 2 prachtige kinder wandeltochten in Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Angels Rule - Sparkling Christmas Livestream

13 dec. 2020

Een sfeervol kerstconcert vol lichtjes en hartverwarmende songs.Je kunt het concert op 19 december om 21.00 uur digitaal bijwonen via een livestream. 

Lees meer »

Voor nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl 


«   »