overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 18:05

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

Overloon bedekt onder een laag sneeuw

7 feb. 2021

Overloon- zondagmorgen wakker geworden in een wit winterlandschap. Op alle plekken is veel sneeuw gevallen.

Lees meer »

 

jongeren plegen vernielingen

7 feb. 2021

Vierlingsbeek - Op zondag 7 februari omstreeks 01:30 uur kreeg de Politie diverse meldingen van jongeren die vernielingen aan het plegen waren in de omgeving van de Spoorstraat in Vierlingsbeek.

Lees meer »

 

 

alle GGD test- en vaccinatielocaties gesloten

6 feb. 2021

Zondag 7 februari is er door het KNMI voor het hele land code rood (weeralarm) van kracht voor sneeuw in combinatie met veel wind en lichte tot matige vorst. Dit betekent dat alle testlocaties van GGD  en de vaccinatielocatie gesloten zijn. Ook alle thuisbemonsteringafspraken worden geannuleerd.

Lees meer »

 

Code rood: WEERALARM Zondag sneeuwjacht en snijdend koud

6 feb. 2021

Zondag is er voor het hele land code rood (weeralarm) van kracht voor sneeuw in combinatie met veel wind en lichte tot matige vorst.

Lees meer »

 

 

Tien jaar Overloon Nieuws

5 feb. 2021

Overloon- Al tien jaar legt Albert Hendriks ziel en zaligheid in zijn website Overloon Nieuws. Een plek waar hij zoveel mogelijk boeiende informatie biedt aan inwoners van zijn geboortedorp en omgeving. Met zo’n 850 bezoekers per dag blijkt dat de persberichten, activiteiten, agendaberichten en al het andere nieuws verslonden wordt.

Lees meer »

 

Slag bij Overloon in nieuw boek ‘Hier is het gebeurd’

5 feb. 2021

OVERLOON – De Slag bij Overloon was een ‘treurig toonbeeld van nutteloos bloedvergieten’. Zo staat het in een nieuw boek met podcastserie over plaatsen van herinnering uit de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer »

 

Pindaslinger voor de vogels

5 feb. 2021

Omdat het in de winter vaak koud en nat weer is hebben de vogels het niet makkelijk om voer te vinden, zeker niet in de komende week want er is vorst voorspeld.

Lees meer »

 

 

ZooParc en Dierenrijk uitgeroepen tot leukste uitjes van Noord-Brabant

4 feb. 2021

Overloon/Mierlo, 4 februari 2021 – ZooParc en Dierenrijk zijn uitgeroepen tot  'Leukste uitje van Noord-Brabant'. Tijdens de digitale bijeenkomst van de door de ANWB-georganiseerde verkiezing werd bekendgemaakt dat de dierentuin in Overloon de meeste stemmen heeft ontvangen. 

Lees meer »

 

Thomas Botden: De stilte bij SSS’18 ingeruild voor de energie van de Eendracht

4 feb. 2021

NIJMEGEN/OVERLOON - Veel amateurvoetballers zitten noodgedwongen thuis. Maar Thomas Botden staat nog op het veld. Niet als speler van SSS’18 uit Overloon, wel als jeugdtrainer bij NEC.

Lees meer »

 

Hoe energiezuinig zijn woningen in Boxmeer?

4 feb. 2021

Woningen in Boxmeer hebben een gemiddeld energieverbruik, dat blijkt uit onderzoek van www.energielabelprijzen.nl dat de gegevens van Klimaatmonitor Nederland analyseerde. Op dit moment heeft 53,0% van de woningen een geldig energielabel. Daarvan beschikt 75,0% over een “groen” label (A, B of C). Dat is meer dan het landelijke gemiddelde van 70%.

Lees meer »

 

persconferentie Raad van 11 maatregelen

4 feb. 2021

Beste mede-carnavalers. Wij doen een dringende oproep: volg onze Raad van 11 maatregelen.

Lees meer »

 

sneeuw in aantocht

4 feb. 2021

Dit weekend krijgen we met een heuse winterinval te maken. Een actieve storing gaat samen met koude lucht uit het oosten voor vorst met sneeuw en ijzel zorgen.

Lees meer »

 

 

Straat afgezet na gaslek in leegstaande woning

3 feb. 2021

Overloon-op de Rondweg in Overloon is op woensdagavond rond 19:30 uur de straat afgezet na een melding van een gaslek in een leegstaande woning.Het hele huis stond al vol gas.

Lees meer »

 

Meerdere incidenten zorgen woensdag voor veel file op A73

3 feb. 2021

Overloon / Vierlingsbeek - Een aantal incidenten heeft woensdag voor meerdere kilometers file gezorgd op de A73 omstreeks 13:00 uur, ontstond ter hoogte van Overloon / Vierlingsbeek in de richting van Venray  een incident.

Lees meer »

 

 

Situatie rondom corona blijft ernstig, lockdown wordt voortgezet

2 feb. 2021

Het aantal besmettingen per dag neemt af en ook in het ziekenhuis wordt het langzaam iets minder druk. Maar nieuwe varianten van het coronavirus winnen snel terrein in Nederland.

Lees meer »

 

 

ZooParc Overloon hoeft geen dieren te verkopen: ‘Ze krijgen gewoon te eten en gaan niet weg’

1 feb. 2021

OVERLOON - Leeuwen die bij Artis de deur uit worden gedaan, Ouwehands Dierenpark dat de investeringen opschort. Bij ZooParc Overloon hakt de corona-sluiting er nog niet zo hard in dat er zo rigoureus moet worden ingegrepen als in Amsterdam of Rhenen.

Lees meer »

 

Inwonersenquête over AZC Overloon

1 feb. 2021

Onderzoek naar ervaringen met zes jaar opvang asielzoekers

Lees meer »


«   »