overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 17:18

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

Concert “Thank You For the Music

18 jul. 2021

Eindelijk is het dan weer zo ver! We mogen weer zingen en dat betekent ook dat er weer een Eindejaarsconcert aankomt! Op zaterdag 18 december 2021 met de titel: “Thank You For The Music”.

Lees meer »

 

Met jeugdprinsenwagen door Overloon:Zomercarnaval

17 jul. 2021

Overloon- Een lichtpuntje voor de jeugd, die dit jaar in groep 8 zitten en de jeugdcarnaval vormen.Door de corona kon heel veel niet. Afgelaste carnaval geen optocht, geen receptie geen jeugd bonte middag, enz. enz.

Lees meer »

 

 

Onder de indruk van hoogwater van de maas

17 jul. 2021

In 1993 en 1995 stond de camping Op den Berg in Maashees  voor een laatste keer écht blank.

Lees meer »

 

Schijt aan de grens’ komt met voorproefje

16 jul. 2021

Het Brabants-Limburgs cultuurfestival ‘Schijt aan de grens’ trakteert het publiek twee keer. In oktober krijgt het publiek een voorproefje, in de zomer van 2022 volgt dan het festival in zijn volle omvang. Met dank aan het coronavirus. Thema van beide evenementen is ‘Grenzeloos verlangen’.

Lees meer »

 

Teken- en verhalenwedstrijd voor kinderen uit Land van Cuijk!

16 jul. 2021

Onze nieuwe gemeente Land van Cuijk telt straks 33 prachtige kernen. En over elke kern valt veel te vertellen. Wie kunnen dat beter doen dan de kinderen uit Land van Cuijk? Zij wonen in onze nieuwe gemeente en kijken met een nog geheel eigen frisse blik naar wat zij om zich heen zien.

Lees meer »

 

IVN Jeugd schildert in Stevensbeek op de kiosk

16 jul. 2021

Op 14 juli organiseerde IVN De Maasvallei in Stevensbeek een creatieve middag voor de IVN jeugd op de kiosk in het park.

Lees meer »

 

Politie naar Limburg te ondersteuning wateroverlast

16 jul. 2021

Valkenburg - Ook Geert Neijs uit Overloon (rechts op de foto) van de Politie Boxmeer mochten vanmorgen om 04:00 uur vertrekken om ondersteuning aan Limburg te verlenen in verband met de wateroverlast.(

Lees meer »

 

Pluim voor je Hart. Meer veerkracht, minder stress en betere gezondheid

15 jul. 2021

Meer focus – betere slaap – meer rust – minder (faal)angst – positiever gestemd – meer energie

Lees meer »

 

Livemuziek op Beachpark

14 jul. 2021

Zoals je wellicht al ergens hebt vernomen ligt er op de parkeerplaats van de Raaijhal de hele zomer een prachtig Beachpark. Hierop kunnen mensen lekker diverse sporten beoefenen. Ook zijn er diverse leuke mogelijkheden voor kinderen om zich mee te vermaken zoals een trampoline, tafeltennis en tafelvoetbal. En voor de ouderen is er zelfs een jeu de boules baan aangelegd.

Lees meer »

 

Mestverwerking en voerefficiëntie metingen op het boerenerf

13 jul. 2021

OVERLOON | Bij familie Alders gaat elke melkkoe elke dag op de weegschaal. Die ziet er natuurlijk wat anders uit dan bij je thuis. Dit doen ze om de voerefficiëntie te meten.

Lees meer »

 

Inloopmiddag ontwerp bestemmingsplan Burgemeester Verkuijlstraat / Bakelgeert en omgeving

13 jul. 2021

Op het terrein aan de Bakelgeertstraat en Burg. Verkuijlstraat in Boxmeer is zaterdag 24 juli van 13.00 tot 16.00 een inloopmiddag. 

Lees meer »

 

Eerste Kamer stemt in met herindelingswet: Gemeente Land van Cuijk

13 jul. 2021

De Eerste Kamer heeft dinsdag 13 juli ingestemd met de herindelingswet voor gemeente Land van Cuijk. Het is nu dus officieel: per 1 januari 2022 vormen de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis samen de nieuwe gemeente Land van Cuijk. 

Lees meer »

 

Onderhoud A73

12 jul. 2021

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A73. Hierdoor is de A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (8) Venray-Noord afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 16 juli 21.00 uur tot maandag 19 juli 05.00 uur.

Lees meer » 


«   »