overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 9 januari 2022 om 15:38

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Live uitzendingen 100% Hui

9 jan. 2022

In navolging van het vorig jaar uitgezonden 100% Hui, wordt er in het weekend van 29 en 30 januari door de H.O.S. (Huibuuke Omroep Stichting) uitgezonden:

Lees meer »

 

Thuis toeren door museum Overloon? Dat kan, dankzij een golfkar

9 jan. 2022

Onder het motto ‘als je niet naar Oorlogsmuseum Overloon kunt komen, komt het museum wel naar jou’, is in Overloon een nieuw concept bedacht. Met dank aan een golfkarretje en een stel camera’s.(Foto Oorlogsmuseum)

Lees meer »

 

Direct chaos bij inzameling oud papier in Vierlingsbeek

8 jan. 2022

VIERLINGSBEEK | De nieuwe manier van papierinzameling in Vierlingsbeek heeft zaterdag meteen tot een flinke chaos geleid om de wegen rondom inleverlocatie Soetendaal, vlak bij het sportpark. Het is ridicuul en ongelofelijk wat er is gebeurd.

Lees meer »

 

Optochtje Gemeente Land van Cuijk

8 jan. 2022

Na het succes van de eerste editie van het optochtje komt er een vervolg! Ook dit jaar zal er een optochtje zijn in het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Josefschool

7 jan. 2022

In juni 2020 heeft gemeenteraad ingestemd met de bekostiging van een nieuw schoolgebouw van de Josefschool in Overloon, een integraal kindcentrum gebouwd.

Lees meer »

 

Jill Van Tiggelen Miss Beauty of Noord-Brabant!

7 jan. 2022

Hallo ik zal mij even voorstellen Ik ben Jill van Tiggelen (20) en woon in Overloon. Ik ben finaliste van Miss Beauty of Noord-Brabant, dat is een van de 12 voorrondes van Miss Beauty of the Netherlands. Foto John Vermeeren-Photography

Lees meer »

 

Inzameling kerstbomen tegelijk met gft-afval

7 jan. 2022

Je kunt de kerstboom vanaf maandag 10 januari 2022 op dezelfde dag als de gft-container aan de openbare weg zetten. De inzameling van kerstbomen gebeurt tussen 10 en 21 januari 2022. Je zet de kerstboom naast de gft-container. Op Vrijdag 21 januari kun je de kerstboom op dezelfde dag als de gft-container aan de openbare weg zetten

Lees meer »

 

Oud-papier inzameling vanaf 15 januari

5 jan. 2022

Het Sint Theobaldusgilde staat al vanaf 1977 in weer en wind voor u klaar om u oud papier huis aan huis in te zamelen, maar door overmacht wordt het ons door derden niet meer mogelijk gemaakt om het papier nog huis aan huis op te halen.

Lees meer »

 

prikken zonder afspraak

5 jan. 2022

Op de GGD vaccinatielocatie in Venray is het vanaf donderdag 6 januari 09:00 uur mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen.

Lees meer » 


«   »