weekoverzicht

Gepubliceerd op 24 juli 2022 om 12:08

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

Golfwedstrijd voor hersentumoronderzoek

24 jul. 2022

OVERLOON | Op de Golfbaan Overloon werd op 16 juli door 36 deelnemers een sponsor golfwedstrijd gespeeld ten behoeve van Team Tim dat meedoet aan de Ventoux3 voor het Hersentumorfonds. 

Lees meer »

 

Editie 4 Pleinfeest.

22 jul. 2022

Op  2022 is er Wederom feest op het plein voor de kerk!

Lees meer »

 

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

22 jul. 2022

De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze felbegeerde prijs. De kansmakers zijn Ton Derks van Infrascoop, Hugo Bens van Bens Boerderei en Willem Hofmans van IXON. Op woensdag 23 november wordt De Ondernemersprijs uitgereikt. 

Lees meer »

 

Wilgentenen vlechten SBO Palet

22 jul. 2022

WILGENTENEN VLECHTEN SBO Palet  BOXMEER Meester Hans Willems van Basisschool Palet wilde zijn leerlingen een interessant en educatief einde van het schooljaar bieden.

Lees meer »

 

Praat mee over kunst en cultuur in het Land van Cuijk

22 jul. 2022

Om te komen tot een nieuwe cultuurvisie voor het Land van Cuijk, roept de gemeente inwoners op om hun mening te geven over het kunst- en cultuuraanbod.

Lees meer »

 

De Futuratour van het Ricciotti ensemble in het Openluchttheater

21 jul. 2022

'Ricciotti ensemble?' 'Futuratour?' 'Uhm, wat moet ik me daarbij voorstellen?'De Futuratour is de nieuwste muzikale voorstelling van het Ricciotti ensemble (www.ricciotti.nl). Een straatsymfonieorkest met 43 enthousiaste muzikanten die mensen kennis willen maken met live symfonische muziek. 

Lees meer »

 

Automobilisten op de bon geslingerd na snelheidscontrole

21 jul. 2022

Overloon – Agenten van het team verkeer hebben op donderdag 23 juni aan de Venrayseweg bestuurders gecontroleerd op hun snelheid.Bij één automobilist is een snelheid van 109 km/u geconstateerd terwijl de maximumsnelheid op deze locatie 60 km/u

Lees meer »

 

Rechtbank weigert extra onderzoek naar afgeluisterde gesprekken over drugslab

20 jul. 2022

DEN BOSCH/OVERLOON - De politie ontdekte in juni 2021 een drugslab aan de Vredepeelweg in Overloon,

Lees meer »

 

19e editie van de Contiweb Maasheggenloop

20 jul. 2022

Het kan weer! Hardlopen door het oudste cultuurlandschap van Nederland in wedstrijdverband. Op 18 September 2022 vindt in Groeningen de 19e editie van de Contiweb Maasheggenloop plaats.

Lees meer »

 

Geen vuur in de droge natuur

19 jul. 2022

Door de aanhoudende droogte is het risico op natuurbranden op dit moment groot. De brandweer roept op om extra alert te zijn. ‘Geniet van de natuur, maar vermijd vuur’ is de boodschap van Wim Verboom namens de brandweer. ‘Dat betekent niet barbecueën en geen vuurkorf of kampvuur aansteken. Geen vuur in of nabij de natuur.’

Lees meer »

 

Vanaf 18 juli eerste statushouders voormalige AZC

19 jul. 2022

Vanaf 18 juli verwelkomen we in de panden aan de Stevensbeekseweg 14 in Overloon de eerste statushouders.

Lees meer »

 

gemeentenieuws

19 jul. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Workshop vlechten op bijzondere plek

19 jul. 2022

STUDIO KARLINE VLECHT BIJ KASTEEL HUYS HEIJEN Studio Karline uit Heijen timmert aan de weg met allerlei workshops op mooie plekken

Lees meer »

 

Zomeractiviteiten voor jong en oud in Oorlogsmuseum

18 jul. 2022

Er is heel veel te beleven tijdens de zomervakantie in Oorlogsmuseum Overloon. Zo kan er meegereden worden met een originele Amerikaanse Dodge uit 1942, kan er een kijkje op en in de Centurion Tank worden genomen en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook het nieuwe Lancaster Paviljoen dat vorig najaar officieel is geopend is een must-see!

Lees meer »

 

Bosbrand

18 jul. 2022

Er woedt een bosbrand in Overloon, dicht bij de A73. Brandweer is ter plaatse om het vuur te bestrijden. 

Lees meer »