overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 11 december 2022 om 17:47

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

In spits bij hoofdmacht SSS’18 vergeet Andrii even de oorlog: ‘Spelers en staf hebben gelapt om hem lid te maken’

10 dec. 2022

Andrii Martynov liet huis, haard én hobby achter toen hij Oekraïne ontvluchtte. De amateurvoetballer klopte aan bij SSS’18, werd door de club in Overloon omarmd en debuteerde zondag in de basis. De mensen hier zijn geweldig. Ze helpen me, ook buiten het veld.

Lees meer »

 

Resultaten Belevingsvluchten F-35 en geluidsmetingen bekend

10 dec. 2022

Op 18 oktober 2022 voerde een F35 van de Koninklijke Luchtmacht een belevingsvlucht uit in de omgeving van vliegbasis De Peel. Zo kregen inwoners een idee van het geluid van een F35 en de impact daarvan op de leefomgeving.

Lees meer »

 

Kom naar de Nieuwjaarsontmoeting Land van Cuijk 2023

10 dec. 2022

Zorg dat u erbij bent en reserveer de gratis toegangskaarten nu!

Lees meer »

 

Nieuwe woonwijk krijgt de naam 𝐇𝐄𝐋𝐃𝐄𝐑𝐒𝐕𝐄𝐋𝐃

9 dec. 2022

De plannen om een nieuwe wijk in Overloon te realiseren, zijn in volle gang. Hier hoort natuurlijk ook een naam bij en wij zijn laaiend enthousiast!

Lees meer »

 

Is jouw fiets verdwenen? Misschien is deze als ‘weesfiets’ verwijderd

9 dec. 2022

Bij de gemeente komen steeds vaker vragen binnen over fietsen die verdwenen zijn. Als jouw fiets gestolen is, doe je natuurlijk gewoon aangifte bij de politie.

Lees meer »

 

Gemeentelijke onderscheidingen Land van Cuijk

9 dec. 2022

De inzet van vrijwilligers is erg belangrijk voor een bloeiend verenigingsleven, bruisende evenementen en zorgzame kernen.De gemeente vindt het belangrijk om inwoners die zich inzetten voor de samenleving te waarderen.

Lees meer »

 

Pet Spaans Zeegras

9 dec. 2022

De Vereniging van Vlechters (www.vlechters.nl) heeft ongeveer 10 jaar geleden besloten om mooi gevlochten petten te kopen voor haar leden.

Lees meer »

 

Vanaf dinsdag 27 december meldlijn vuurwerkoverlast geopend

8 dec. 2022

Ook tijdens de komende jaarwisseling treden politie, Openbaar Ministerie, het Bureau Halt en de gemeente Land van Cuijk op tegen vuurwerkoverlast. Iedereen kan vuurwerkoverlast melden via het speciale telefoonnummer: 06-13662347. De buitengewone opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente kunnen op deze manier snel reageren op een melding.

Lees meer »

 

Lezing en opleiding Luisterkind door Anke van Leeuwen

7 dec. 2022

Op dinsdag 17 januari zal Anke van Leeuwen een lezing geven over haar werk als luisterkindwerker. Tevens start binnenkort de opleiding Luisterkind.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

7 dec. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Gemeenteraad Land van Cuijk beveelt Marieke Moorman aan als burgemeester

7 dec. 2022

Land van Cuijk, 6 december 2022 - In een bijzondere raadsvergadering op 6 december is bekend gemaakt dat Marieke Moorman door de gemeenteraad wordt aanbevolen als burgemeester van Land van Cuijk. De officiële installatie zal begin 2023 plaatsvinden.

Lees meer »

 

Vlechtcursus

6 dec. 2022

Er hebben zich 10 deelnemers aangemeld om een cursus Vlechtcursus bij de Velt in Gemert te volgen

Lees meer »

 

PLUS Boodschappenpakketten voor de Voedselbank

6 dec. 2022

Overloon-Vierlingsbeek, 6 december 2022 – PLUS Verbeeten start weer met een spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket. De komende maanden spaart de klant voor een pakket met een winkelwaarde van maar liefst 55 euro.

Lees meer »

 

Sluiting loods na vondst drugslab

5 dec. 2022

Oeffelt- Land van Cuijk, 5 december 2022 - De burgemeester van het Land van Cuijk heeft besloten een loods aan de Hapseweg in Oeffelt voor een periode van zes maanden te sluiten.

Lees meer »


«   »