weekoverzicht

Gepubliceerd op 5 maart 2023 om 18:52

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

Josefschool

In juni 2020 heeft gemeenteraad ingestemd met de bekostiging van een nieuw schoolgebouw van de Josefschool in Overloon, een integraal kindcentrum gebouwd. Onlangs ondertekenden Henny Cremers (foto's)

Lees meer »

 

Het kabouterpad

5 mrt. 2023 17:24

Heb jij ze al gezien? De Kaboutertjes zijn weer in het bos en het Het kabouterpad is terug in overloon

Lees meer »

 

Halloween 2023

5 mrt. 2023 17:02

We willen dan nu ook alvast bekend maken wanneer het Halloween is in Overloon. Elk jaar zal die op dezelfde dag zijn, maar op een andere datum. Dus noteer de datum alvast de aankomende jaren in je agenda Het staat vast op elke laatste vrijdag van oktober Dit jaar valt het op 27 oktober.

Lees meer »

 

Groei en Bloei leden vlechten plantensteun

5 mrt. 2023

Groei en Bloei in Arnhem organiseerde voor de leden een middag in Huissen Gld om plantensteunen te vlechten van wilgentenen.

Lees meer »

 

Kom je ook naar de Lammetjesdag van Peelkudde Schaapsdrift?

5 mrt. 2023

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023 van 10.00 tot 17.00 uur organiseren wij een Lammetjesdag voor jong en oud.

Lees meer »

 

PMD kunt u beter scheiden!

3 mrt. 2023

Afval wordt niet altijd goed gescheiden. Daardoor kunnen de ingezamelde plastic- en metalen verpakkingen, en drankkartons (PMD) niet altijd gerecycled worden. Dat is natuurlijk zonde.

Lees meer »

 

Vliegbewegingen boven De Peel

2 mrt. 2023

Van woensdag 22 maart t/m vrijdag 24 maart wordt er gevlogen boven de Peel. De oefening wordt gehouden in het kader van training voor militairen van de Koninklijke Luchtmacht.

Lees meer »

 

Vredepeel kloppend hart van grootste lucht- en raketverdedigingsoefening in Europa

2 mrt. 2023

Snel en adequaat reageren op een aanval vanuit de lucht tijdens een groot conflict tussen de NAVO en een agressor die over de modernste wapensystemen beschikt, terwijl luchtdreigingen vanuit andere landen ook aanwezig blijft

Lees meer »

 

PLUS Verbeeten genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2023

2 mrt. 2023

PLUS Verbeeten in Tegelen is één van de tien landelijk genomineerden leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector Handel. Hiermee zijn zij, bij dezen, direct het beste leerbedrijf van de provincie Limburg binnen de genoemde sector.

Lees meer »

 

SSS’18 wint zespuntenwedstrijd tegen Boekel Sport

1 mrt. 2023 19:12

OVERLOON | De zespuntenwedstrijd tussen de nummer acht en negen van 2G, SSS’18 en Boekel Sport, werd dinsdagavond met 2-0 in het voordeel beslist van de thuisploeg.

Lees meer »

 

workshop Creatief vlechten

1 mrt. 2023

Een dame uit Zuid-oost Beemster in Noord-Holland vroeg mij voor een workshop Creatief vlechten met wilgentenen. Graag komt ze naar de Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.

Lees meer »

 

vlaai voor Geert Arts

28 feb. 2023 18:36

Geert maakt mooie drone beelden waar veel mensen van kunnen genieten, bijvoorbeeld voor verenigingen. Vervolgens zet hij de beelden op Facebook waar iedereen er van kan genieten!

Lees meer »

 

Verkiezingen Provinciale Staten van Noord-Brabant en Waterschap Aa en Maas

28 feb. 2023

De burgemeester van Land van Cuijk maakt bekend, dat voor de  verkiezing van de leden van Provinciale Staten van Noord-Brabant en van het bestuur van het waterschap Aa en Maas op woensdag 15 maart 2023 gebruik zal worden gemaakt van twee mobiele stembureaus

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

28 feb. 2023

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.(foto door S. Kuipers Sambeek)

Lees meer »

 

Geen Haags verhaal, kies Lokaal

27 feb. 2023

Ben jij ook klaar met de verhalen van de landelijke partijen in Den Haag? Kies dan op 15 maart bij de Provinciale Staten verkiezingen voor één van de ruim 70 kandidaten van Lokaal Brabant (lijst 11).

Lees meer »