weekoverzicht

Gepubliceerd op 25 juni 2023 om 10:31

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Auto’s botsen op elkaar op A73 bij Overloon

23 jun. 2023 17:57

Op vrijdag 23 juni rond de klok van16:00 uur hebben twee auto's op de A73 bij Overloon met elkaar gebotst. Gelukkig is er geen sprake van lichamelijk letsel.

Lees meer »

 

zomerconcert Oker samen met Fanfare Vriendenkring

23 jun. 2023 13:47

Fanfare Vriendenkring luidt de zomer traditioneel in tijdens een concert voor de kerk op het plein in Overloon. Dat doen ze dit jaar met een fantastische groep andere muzikanten: zang-en-theatergroep Oker!

Lees meer »

 

Koningschieten

23 jun. 2023 11:50

Overloon Op Theobalduszondag 2 juli is weer ons jaarlijks koningschieten.Hier zal koning Geert Arts zijn titel weer mogen verdedigen.

Lees meer »

 

stemmen voor een naam voor nieuwe kindcentrum

23 jun. 2023 08:48

Momenteel zijn we bezig met de oprichting van het nieuwe Kindcentrum, dat een veilige en stimulerende omgeving zal bieden voor onze jonge generatie. We zijn verheugd om te zien hoe dit project steeds meer vorm begint te krijgen en we zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging zal zijn aan onze gemeenschap.

Lees meer »

 

De heksen zijn weer thuis! - Het Overloons Toneel

22 jun. 2023 17:09

Op 9 en 12 juli zal Het Overloons Toneel hun nieuwe kindervoorstelling ten tonele gaan brengen: “De Heksen zijn weer thuis!”.

Lees meer »

 

jeugd vermaakt zich tijdens Schaapscheerdersfeest

22 jun. 2023

Het Schaapscheerdersfeest bij de schaapskooi in de, de Staatsbossen van St.-Anthonis was een succes met prachtig weer.

Lees meer »

 

landelijk atelierweekend

22 jun. 2023

Tijdens de twee weekenden stellen (beroeps)kunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden. Dat is dé kans om kunstenaars aan het werk te zien in hun atelier en voor de kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan nieuw publiek.

Lees meer »

 

Shirts voor Land van Cuijkse Vierdaagselopers

21 jun. 2023

De gemeente Land van Cuijk geeft ook dit jaar weer gratis shirts uit voor de lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. Op deze manier zijn de Land van Cuijkse wandelaars goed herkenbaar en zetten we Land van Cuijk op de kaart. Er worden dezelfde shirts met opdruk uitgereikt als vorig jaar. Vergeet niet uw bewijs van inschrijving en ID mee te nemen als u het shirt komt ophalen.

Lees meer »

 

IVN Jeugd in Avonturenpark

21 jun. 2023

IVN de Maasvallei organiseerde voor haar jeugdleden een middag in het Avonturenpark te Oploo .

Lees meer »

 

Peter Janssen winnaar zuilenverschieten 2023

21 jun. 2023 19:09

Op dinsdagavond 20 juni was, traditiegetrouw, weer ons jaarlijks zuilenverschieten. We begonnen met prachtig weer, maar het werd steeds donkerder en na wat gedruppel waren we precies op tijd klaar voor de regen.

Lees meer »

 

Rouwen mag, genieten moet in het openluchttheater van Overloon

20 jun. 2023 19:16

Het is er weer het weer voor. Voor een bezoek aan de Nederlandse openluchttheaters. Zaterdag begint in Overloon het theaterseizoen. Nieuwe stijl.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

20 jun. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »