overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 17:14

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Toon en Lies zijn 50 jaar getrouwd, maar kunnen het niet samen vieren: ‘Grootste wens is gezond blijven’

3 mei 2020

OVERLOON/ STEVENSBEEK - Toon en Lies Coopmans warren op 1 mei  vijftig jaar getrouwd. Ze voelen zich meer dan ooit verbonden met elkaar, maar leven door corona ook gescheiden. Een mijlpaal met een grijs randje.

Lees meer »

 

Recreatief nachtverblijf Noord-Brabant onder voorwaarden toegestaan

29 apr. 2020

Recreatief nachtverblijf is in Noord-Brabant vanaf woensdag 29 april weer toegestaan mits de sanitaire voorzieningen dichtblijven, zo blijkt uit de nieuwe noodverordening van de drie Brabantse veiligheidsregio's.

Lees meer »

 

Fans doneren voor getroffen Oorlogsmuseum Overloon, maar dat is niet genoeg vreest CDA

29 apr. 2020

Zo’n 88 mensen hebben in totaal 2.020 euro gedoneerd om het Oorlogsmuseum in Overloon door de coronacrisis te slepen. Maar ook de gemeente Boxmeer moet haar steentje bijdragen. Dat vindt het CDA.

Lees meer »

 

Grand Café Effe heeft een speciaal menu samengesteld voor 4 & 5 mei 

29 apr. 2020

(75 jaar vrijheid) Op basis van de eetgewoontes van de geallieerde bevrijders hebben wij voor deze speciale dagen een menu samengesteld. De veel gegeten producten zoals bouillon, gegaard vlees & chocola zullen voorkomen in ons menu.

Lees meer »

 

Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport

29 apr. 2020

Op deze pagina leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten of deel te nemen aan een sportevenement.

Lees meer »

 

Jeugd t/m 18 jaar weer welkom op Circuit Duivenbos

28 apr. 2020

Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 21 april jl. heeft het kabinet aangegeven dat onder strikte voorwaarden kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13-18 jaar vanaf 29 april weer mogen gaan sporten.

Lees meer »

 

Steun Oorlogsmuseum Overloon

28 apr. 2020

Op Koningsdag tijdens het NOS journaal kwam  Oorlogsmuseum Overloon voorbij in een item over musea in Nederland en de financiële consequenties door de Corona-crisis. Uiteraard wordt ook ons museum zwaar getroffen als museum zonder subsidies en nu dan ook zonder bezoekers èn inkomsten.

Lees meer »

 

Hervatting jeugd training ORC Black Bulls

28 apr. 2020

Afgelopen week heeft het kabinet aangekondigd de maatregelen omtrent jeugd en sport te versoepelen. Wekenlang moesten we de rugby activiteiten staken, maar nu kunnen we gecontroleerd weer starten.

Lees meer »

 

Hartverwarmende tekeningen voor ouderen in zorgcentrum Hof van Loon

27 apr. 2020

OVERLOON - Nu de viering van Koningsdag door de coronacrisis niet doorgaat, heeft de Stichting Oranjefeesten Overloon een kleurplatenwedstrijd op touw gezet.Kinderen kunnen hun tekening opsturen.de tekeningen hangen nu aan de poort van zorgcentrum Hof van Loon.

Lees meer »

 

Speeltuin als inspiratie in het post-coronatijdperk: ‘Juist in deze tijd hebben mensen tijd om na te denken’

27 apr. 2020

OVERLOON - Het was haar droom, een mooie speeltuin voor iedereen. En het is Renuka de Kunder gelukt. De speeltuin in Overloon dient nu als inspiratiebron voor anderen

Lees meer »

 

 

Rijdende auto vat vlam op de A73 en brandt uit

3 mei 2020

VIERLINGSBEEK - Een auto is zaterdagavond laat verwoest door brand op de A73 bij Vierlingsbeek. 

Lees meer »

 

 

 

 

 

 

 


«   »