overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 17 mei 2020 om 13:20

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

“Paniek in de dierentuin”!

17 mei 2020

Na een knallende vorige editie van het mysteriespel is het woensdag 20 mei tijd voor Editie 2 van het Mysteriespel! In samenwerking met Nicky & Dirk Nijssen is een nieuw mysteriespel ontwerpen, in elkaar gezet en klaar op om ontrafelt te worden.

Lees meer »

 

NL-Alert controlebericht

16 mei 2020

Ieder half jaar in juni en december zendt de overheid rond 12:00 uur een NL-Alert controlebericht uit. Maandag 8 juni 2020 is de volgende uitzending.

Lees meer »

 

Oorlogsmuseum Overloon vreest voor einde

15 mei 2020

Het Oorlogsmuseum in Overloon had in het jaar van 75 jaar bevrijding moeten bruisen, maar heeft het door de coronacrisis financieel erg zwaar. "Het water staat ons aan de lippen.

Lees meer »

 

Schijt aan de Grens helpt mee!

15 mei 2020

In deze coronaperiode is Schijt aan de Grens druk met het verbinden van mensen en te helpen daar waar nodig is. Met name wordt de aandacht gericht op de mensen die nog zelfstandig thuis wonen en in deze periode aan huis gebonden zijn.

Lees meer »

 

 Lekker Loën in Kerstsfeer

14 mei 2020

Beste inwoners van Overloon en daarbuiten, familie en vrienden.Zoals u zult begrijpen kan de 2e editie van de sfeermarkt “LEKKER LOËN“ zondag 21 juni helaas niet plaatsvinden.

Lees meer »

 

Hans en Joke kunnen eindelijk weer naar de dierentuin: 'Joehoe, we mogen weer!'

13 mei 2020

De dierentuinen in Nederland gaan zo langzamerhand, om beurten, weer open. Woensdag was het de beurt aan de Amsterdamse dierentuin Artis en ZooParc Overloon. Zij openden hun deuren, voorlopig nog even alleen voor vaste abonnementhouders.

Lees meer »

 

Veilig weg in eigen land

13 mei 2020

Inspiratie voor een heerlijke vakantie op het platteland

Lees meer »

 

Gooi mondkapjes en handschoenen niet in toilet of rioolput!

12 mei 2020

De waterschappen treffen steeds meer handschoenen en mondkapjes aan tussen het overige afval dat via de toiletten en rioolputten bij de rioolwaterzuiveringen (RWZI’s) binnenkomt.

Lees meer »

 

Voetbalgolf voor de jeugd op Hemelvaartsdag

12 mei 2020

Helaas kunnen we dit jaar niet op jeugdkamp met jullie. Omdat wij jullie niet kunnen missen, hebben we iets fantastisch voor jullie bedacht:

Lees meer »

 

Aan alle helden in de zorg

12 mei 2020

Vandaag is het de Dag van de Zorg en wil ik jullie bedanken voor de enorme prestaties die jullie tot nu toe verricht hebben om het welzijn en de gezondheid van onze inwoners te beschermen. 

Lees meer »

 

VluchtelingenWerk Time4you vlogs en journaals van kinderen op een AZC

12 mei 2020

VluchtelingenWerk maakt journaals en vlogs voor vluchtelingkinderen Oranjefonds steunt initiatief om betrokken te blijven bij kinderen in azc's.

Lees meer »

 

Gemeente en overheid moet ook Oorlogsmuseum Overloon financieel bijstaan

11 mei 2020

Bijgevoegde  brief is ter ondersteuning van het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum in Overloon naar het College van Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant gestuurd.

Lees meer »

 

Duurzamer door te lenen? In Boxmeer kan het

11 mei 2020

Steeds vaker kiezen particulieren en verenigingen voor energiebesparende maatregelen als zonnepanelen, die zij bekostigen via de duurzaamheidslening van de gemeente.

Lees meer »

 

ZooParc Overloon opent 13 mei de deuren voor abonnementhouders

11 mei 2020

ZooParc Overloon kan woensdag 13 mei weer de deuren openen voor abonnementhouders. Vanaf maandag 18 mei kunnen ook reguliere bezoekers het park weer bezoeken. Om de maximumcapaciteit te garanderen is bezoek alleen mogelijk na online aanmelding. 

Lees meer »

 


«   »