overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 12:15

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Kampvuur in bos geblust door brandweer

14 jun. 2020

OVERLOON-Zondagochtend 14 juni heeft de brandweer van Vierlingsbeek een verlaten kampvuur geblust ter hoogte van Kamphoefweg (in het bos )in Overloon.Na het doven van het smeulende vuur is alles goed nat gemaakt, zodat er geen gevaar meer is.

Lees meer »

 

Ideeën voor de Lónse kermis gezocht

13 jun. 2020

OVERLOON-Tja wat is daarop het antwoord? Niemand weet het op dit moment. Iedere keer versoepelen de regels wat meer, maar het is lastig organiseren als je niet vooruit kunt kijken. De gemeente heeft aangegeven dat de kermissen in onze gemeente niet doorgaan. Maar… wij willen wel íets doen. Wat dan?

Lees meer »

 

Man gebruikt koelcel in Overloon niet voor groenten maar chemicaliën

13 jun. 2020

DEN BOSCH/OVERLOON -  De 52-jarige Overloonse A.W. moet ‘op de hoogte’ zijn geweest van de chemicaliën die agenten op 8 januari 2016 aantroffen in zijn loods. 

Lees meer »

 

vakantie in eigen land

13 jun. 2020

Een vakantie in eigen land is populairder dan ooit.Na een lange periode van thuisblijven, durven we langzaam weer vooruit te kijken naar een weekendje weg of langere vakantie, maar dan het liefst wel dicht bij huis.Een vakantie in eigen land is dan ook perfect. In Overloon beleeft u een topvakantie in eigen land. 

Lees meer »

 

Hoe maak ik een speeltuin? en winactie!

12 jun. 2020

Renuka de Kundert deed afgelopen editie mee aan Kern met Pit. En met succes! Ze heeft haar droom voor de buurt verwezenlijkt en inclusieve Speeltuin Gewoon Buiten opgericht.

Lees meer »

 

SSS'18 haalt Rick Groot (DSV), Nick van Ool (BVV'27) en hevelt jeugd over

12 jun. 2020

OVERLOON | SSS'18 is, vanwege het stopzetten van de competitie wegens de corona-uitbraak, ook na de zomer actief in de eerste klasse. 

Lees meer »

 

Theobalduskerk hervat eucharistievieringen, maar met strikte regels

11 jun. 2020

Weer naar de kerk in Overloon? Het kan vanaf komende zondag 14 juni in de Theobalduskerk. Maar omdat er vanwege de coronaregels maar dertig mensen in de kerk aanwezig mogen zijn, moet er wel vooraf gereserveerd worden

Lees meer »

 

Nieuwe trainer staat nu al op het veld bij SSS’18

10 jun. 2020

OVERLOON - Voor SSS’18 is de voorbereiding op het seizoen al begonnen. Met een nieuwe trainer, een oude spits en een kersverse aanwinst.

Lees meer »

 

Actiegroep doet nieuwe poging recreatieplas ‘t Schaartven Overloon te openen

10 jun. 2020

OVERLOON - De initiatiefnemers achter de actie ‘Hou het Schaartven OPEN voor iedereen’ hebben een nieuwe poging ondernomen om de gemeente Boxmeer tot actie aan te zetten en de stilte te doorbreken. Vorige week vrijdag hebben ze een brief aan de gemeente gestuurd, omdat ze de recreatieplas weer willen openstellen voor publiek. 

Lees meer »

 

streep door Voetbaldagen vanwege coronacrisis

8 jun. 2020

Laten we beginnen dat we momenteel in een nogal gekke tijd leven en we hopen van harte dat iedereen op dit moment in goede gezondheid verkeert! Corona heeft veel invloed op ons dagelijks leven (gehad) en veel invloed op alles wat er georganiseerd wordt dit jaar. Zo ook op de Regio Voetbaldagen in Overloon.

Lees meer »

 

Schalk Tuinonderhoud Overloon

8 jun. 2020

Tuinonderhoud, het is weer tijd om uw hagen te laten snoeien! Schalk Tuinonderhoud Overloon kan dit voor u verzorgen!

Lees meer »

 

SSS’18 neemt talent Rik Groot over van DSV

8 jun. 2020

SINT ANTHONIS - Rik Groot maakt een sprong voorwaarts. De 21-jarige schaduwspits uit Sint Anthonis ruilt deze zomer vierdeklasser DSV in voor eersteklasser SSS’18 uit Overloon.

Lees meer »

 

Kunstwerk gemaakt van grafsteen naar Oorlogsmuseum Overloon

8 jun. 2020

‘Zijn levenswerk’, noemt de 80-jarige Overloonse kunstenaar Adriaan van Rossen het kunstwerk  waaraan hij zes maanden met bezieling heeft gewerkt. De creatie krijgt aanstaande woensdag, 10 juni, een prominente plek in Oorlogsmuseum Overloon. Dat is niet zonder reden.

Lees meer »

 

A73 enkele nachten dicht

5 jun. 2020

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A73.Hierdoor is de A73 tussen oprit (6) Boxmeer en afrit (7) Vierlingsbeek richting Venlo 3 avonden en nachten afgesloten van 21.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur van 15 tot 18 juni 2020.

Lees meer »


«   »