weekoverzicht

Gepubliceerd op 2 januari 2022 om 13:59

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

28-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats bekeurd voor openbare dronkenschap

2 jan. 2022

Op oudjaarsavond zaterdag 1 januari Rond 00.30 uur kreeg de  politie een melding van een verdachte situatie op D’n Hof in Overloon. Een man zou zich daar verdacht hebben gedragen bij een woning.

Lees meer »

 

Contact met de gemeente Land van Cuijk

2 jan. 2022

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie over de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Lees meer »

 

Autoroute 'Aan de andere kant'

2 jan. 2022

Deze route verbindt twee opmerkelijke plekken aan elkaar: de Duitse Oorlogsbegraafplaats in het Limburgse Ysselsteyn en het Oorlogsmuseum in het Brabantse Overloon. 

Lees meer »

 

sierraden Nintendo en Switch weggenomen bij woninginbraak

1 jan. 2022

Op oudjaarsavond is ingebroken in een woning aan de Kleffen in Overloon De inbrekers gingen er vandoor met sierraden Nintendo en Switch.

Lees meer »

 

nieuwjaarsduik

1 jan. 2022

In een opwelling kwam het in me op toen ik het tijdens het hardlopen zo warm kreeg! Al rennend langs het schaartven zag ik families hun traditionele nieuwjaarsduik nemen.

Lees meer »

 

Oud en nieuw rustig verlopen

1 jan. 2022

In het buitengebied van Overloon vond op Oudejaarsdag carbidschieten plaats. Maar dat is allemaal rustig verlopen evenals de jaarwisseling. Hoewel er een vuurwerkverbod gold, zorgde siervuurwerk toch voor een mooi schouwspel boven Overloon.

Lees meer »

 

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand

1 jan. 2022

OVERLOON | De brandweer van Vierlingsbeek is in de nacht van vrijdag op zaterdag uit moeten rukken voor een brand in een schoorsteen van een woning 

Lees meer »

December 2021

 

overloon nieuws jaaroverzicht 2021

31 dec. 2021

December is de maand van jaaroverzichten. Wat was het meest opvallende nieuws van 2021 van overloon nieuws

Lees meer »

 

welkom in het land van cuijk

31 dec. 2021

Dit gebied bestaat uit de gemeente Boxmeer, gemeente Cuijk, gemeente Grave, de gemeente Mill en Sint Hubert en de gemeente Sint Anthonis. Per 1 januari 2022 vormen Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis de gemeente Land van Cuijk. In deze nieuwe gemeente met  90.000 inwoners 

Lees meer »

 

Storing straatverlichting door uitgevallen TF-zender

30 dec. 2021

In Overloon is een TF-zender uitgevallen waarmee openbare verlichting wordt aangestuurd. Reparatie zal waarschijnlijk enkele dagen duren. 

Lees meer »

 

Digitale afvalkalender

29 dec. 2021

De afvalkalender van 2022 verspreiden we niet meer huis aan huis. U kunt deze digitaal raadplegen.  

Lees meer »

 

Sportcafé houdt leegverkoop

29 dec. 2021

OVERLOON - Noem het geen sportkantine. ,,Sportcafé”, verbetert sporthalbeheerder Harold Goemans van de Raaijhal in Overloon je dan direct. Met een uitgebreid assortiment dus. Dat helaas aan bederf onderhevig is. Met wéér een lockdown besluit de exploitant noodgedwongen tot een ‘leegverkoop’.

Lees meer »

 

in actie voor LINDA.foundation

28 dec. 2021

De LINDA.foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.

Lees meer »

 

oliebollenactie

27 dec. 2021

Geen zin om oliebollen te bakken met oudjaar? Hoeft dat ook niet! (SJIL)organiseert een oliebollenactie Zij komen tussen 10:00 uur en 13:00 uur op een veilige manier bij u langs de deur komen om heerlijke oliebollen, rozijnenbollen en appelbeignets te verkopen. Zorg dat u thuis bent, dit wil u niet missen!

Lees meer »