overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 11:52

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

Statiegeld actie

28 aug. 2020

De opbrengst van de statiegeldbonnen voor de maanden september en oktober zijn voor Openluchttheater Overloon.

Lees meer »

 

Een geslaagde Boeren picknick!

27 aug. 2020

Op 23 augustus j.l. heeft bij zuivelboerderij “De Klef Zuivel” voor het eerst een boerenpicknick plaats gevonden. Met uitzicht op de grazende koeien mocht de familie Cremers 100 personen ontvangen en hebben zij genoten van een heerlijk picknickpakket.

Lees meer »

 

Een gezond lichaam en een gezonde mind-set tijdens het online groepstraject

27 aug. 2020

Wanneer je gewicht wil verliezen, meer energie wilt hebben, oude gewoontes wilt afleren of gewoon beter voor jezelf wilt zorgen staat een gezond voedingspatroon voorop.

Lees meer »

 

ZooParc Overloon ontwikkelt nieuw Zuid-Amerika expeditiedeel: Madidi

27 aug. 2020

ZooParc Overloon krijgt er binnenkort een nieuw expeditiedeel bij. Aan het dierenpark wordt het Zuid-Amerikaanse themagebied Madidi toegevoegd. De aanleg zal in fases gebeuren. Het eerste deel, een volière, zal in de tweede helft van september geopend worden.

Lees meer »

 

feest in de speeltuin gewoon Buiten

26 aug. 2020

De Landelijk Finale van Kern met Pit vindt dan plaats en dat gaan we vieren en wel op zaterdag 5 september tussen 12 en 18 uur….. Zoals jullie weten zijn wij winaar van Noord-Brabant geworden en nemen wij het die dag op tegen de andere provincies….. De finale zal niet in Amersfoort zijn maar er is een Feestelijke-online- prijsuitreiking.

Lees meer »

 

Grote tak breekt af tijdens Storm Francis

26 aug. 2020

OVERLOON | Aan de Holthesedijk in Overloon is een grote tak van een boom afgebroken en tegen een andere boom gevallen.

Lees meer »

 

30-jarige aangehouden voor inbraak woning

25 aug. 2020

In de nacht van vrijdag 21 augustus op zaterdag 22 augustus werd op heterdaad terzake inbraak woning aan de Laterije te Venray een 30 jarige inwoner uit Overloon aangehouden.

Lees meer »

 

Bouw EIGENLOON is gestart

24 aug. 2020

Het dak van het pand van Garage Renkens is er al af, de sloop is begonnen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Een oud gezegde, maar nog steeds actueel.

Lees meer »

 

Gratis kennismakingsles kinderyoga

24 aug. 2020

Aanstaande vrijdagmiddag 28 augustus kun je gratis kennis maken met kinderyoga in de gymzaal van de Josefschool te Overloon.Zeker na zo'n eerste schoolweek kan een kinderyogales heel fijn zijn!

Lees meer »

 

Eerste groenblauwe schoolplein in Land van Cuijk

24 aug. 2020

Basisscholen De Bonckert, De Bakelgeert en Spring Kinderopvang openden op 24 augustus het eerste groenblauwe schoolplein in het Land van Cuijk .

Lees meer »

 

Bij LOES Leren Ontwikkelen En Spelen

24 aug. 2020

Praktijk voor kinderyoga & (kinder)coaching, training & advies Mijn missie: Jong en oud ondersteunen om het (weer) fijn te hebben met zichzelf en met anderen.

Lees meer »

 

gratis onafhankelijk clientondersteuning

23 aug. 2020

De gemeente Boxmeer heeft vanaf 1 augustus 2020 afspraken gemaakt met Onafhankelijke Zorgondersteuning Zuid (OZOZ) om een pilot uit te voeren ten behoeve van cliëntondersteuning en het bereiken van inwoners die nu niet bereikt worden.

Lees meer »

 

Olympia'18 heerst bij SSS'18

23 aug. 2020

Op zaterdagavond 22 augustus in Overloon werd het tegen Eerste Klasser SSS'18 weer een grote uitslag van 0-5.

Lees meer »


«   »