Weekoverzicht

Gepubliceerd op 28 november 2021 om 10:30

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl.

herontwikkelen voormalig verzorgingshuis

nieuwbouw van 14 woningen aan de EngelsewegDe sloopwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en we verwachten in april 2022 te beginnen met de bouw. In het centrumgebied van de kern Overloon (gemeente

Lees meer »

 

Stormloop op gratis boompjes in het kader van actie PlanBoom

27 nov. 2021

Overloon -willen maar al te graag gratis boompjes. De uitdeelactie die zaterdagochtend 27 november begon, leidde direct tot een ware stormloop. Binnen drie kwartier was vrijwel alles vergeven.

Lees meer »

 

Fashion project AZC ‘Roots

26 nov. 2021

OVERLOON | Artez Fashion Design alumni Carolien Evers (1985) en Marit van Bergen (2007) hebben vrijdag 19 november een speciaal kunstproject over mode op het asielzoekerscentrum in Overloon afgerond.

Lees meer »

 

Avondsluiting en strengere maatregelen overdag

26 nov. 2021

Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar.

Lees meer »

 

CDA grote winnaar verkiezingen Land van Cuijk

25 nov. 2021

BOXMEER - Het  CDA is de grote winnaar geworden van de herindelingsverkiezingen voor de fusiegemeente Land van Cuijk. Na het tellen van alle stemmen, kort na middernacht, kwam de partij uit op 13 van de 37 zetels.

Lees meer »

 

Compensatie voor kosten controle coronatoegangsbewijs

24 nov. 2021

Als u kosten maakt voor de controle op coronatoegangsbewijzen, kunt u een bijdrage in de kosten aanvragen. De Rijksoverheid de heeft de Tijdelijke subsidieregeling compensatie kosten controle coronatoegangsbewijzen (CTB) in het leven geroepen om bedrijven, verenigingen en instellingen te ondersteunen bij de controle daarvan.  

Lees meer »

 

Ondersteuning voor verenigingen

24 nov. 2021

Verenigingen in de gemeente Boxmeer kunnen verenigingsondersteuner Thomas Peeters Weem inzetten. Hij ondersteunt sportverenigingen bij diverse hulpvragen en bij het verbinden en het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen (sport)verenigingen in de gemeente Boxmeer. Op naar een vitale toekomst.

Lees meer »

 

Bram Verhofstad is dolgelukkig na verliezen A-status: ‘Turnen is weer hobby geworden’

24 nov. 2021

OVERLOON/DEN BOSCH - Nu hij zijn A-status kwijt is en hij ‘gewoon’ aan het werk moet, is turnen weer een hobby voor Bram Verhofstad. ,,Er is een last van mijn schouders gevallen.

Lees meer »