weekoverzicht

Gepubliceerd op 10 maart 2024 om 16:01

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

 

Jubileumconcert Geert Mooren

10 mrt. 2024 13:43

Ben jij klaar voor een onvergetelijke avond vol muzikaal plezier? Kom naar het Jubileumconcert van Fanfare Vriendenkring op 20 april 2024 in de Pit Overloon ter ere van het

Lees meer »

 

Automobilist onwel: met spoed naar het ziekenhuis

9 mrt. 2024 20:45

Op zaterdag 9 maart om 12:25 uur werd de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een medisch incident aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon, waar een automobilist onwel was geworden.

Lees meer »

 

NLdoet 2024

9 mrt. 2024 12:14

Op 15 en 16 maart 2024 zal het Oranje Fonds in samenwerking met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het hele land NLdoet organiseren; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet richt de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en van betekenis te zijn!

Lees meer »

 

Bezoek de Samenspeeldagen in 2024

9 mrt. 2024 10:37

2024 staat weer in het teken van samen spelen. Wij organiseren dit jaar weer diverse gratis samenspeeldagen. Kom jij ons dan ook bezoeken? Je kunt hierbij denken aan oud-Hollandse spellen, een springkussen, ponyritjes, schminken, schat zoeken, speurtochten, knutselen etc.

Lees meer »

 

Verdachten drugslab dachten in het geheim te communiceren, maar justitie las mee met chats

8 mrt. 2024 18:36

In een schuur aan de Vredepeelweg in Overloon zit in 2021 een drugslab, gericht op de grootschalige productie van amfetamine. Een 32-jarige man uit Zutphen is volgens justitie één van de leiders van de laboranten.

Lees meer »

 

brandweer in actie om vogel uit boom te redden

8 mrt. 2024 15:52

De ladderwagen van Venray en de brandweer van Vierlingsbeek zijn vrijdagmorgen uitgerukt voor een vogel die vastzat in een boom op de derpshei in Overloon

Lees meer »

 

Vermist in Overloon - Witte Herdershond Layka heeft dringend jullie hulp nodig!

7 mrt. 2024 22:17

OMGEVING HELDERSE DUINEN - SIBERIE ** VREDEPEELWEG

Lees meer »

 

Gratis compost

7 mrt. 2024

Inwoners van de gemeente Land van Cuijk kunnen 4 zaterdagen op een rij, startend vanaf 23 maart, gratis compost ophalen op alle mini-milieustraten. Maar ook, zoals u gewend bent, bij de milieu- en groenstraat in Haps. Het ophalen van compost is enkel voor particulieren en max 1 m3 per keer. Wilt u compost ophalen zorg dan zelf voor verpakkingsmateriaal, een schep en vervoer. 

Lees meer »

 

Annie Vloet in de spotlight

6 mrt. 2024 20:01

Annie Vloet-Klaassen (84 jaar) speelt een cruciale rol binnen Verjaardagenactie Overloon. Hoewel ze liever niet op de voorgrond treedt, verdient ze het om in het zonnetje te worden gezet voor haar bijdrage aan dit goede doel. Bestuurslid Anke van Raaij zocht haar op voor een gezellige koffiepauze en een boeiend gesprek.

Lees meer »

 

Publieksprijswinnaar boek Vlinderkind

6 mrt. 2024 19:24

Het boek ‘Vlinderkind’ is één van de winnaars van de publieksprijs van het felbegeerde BoekGoud. Marjolein Bindels, woonachtig in Overloon, won de publieksprijs in het genre ‘Rouwverwerking’.

Lees meer »

 

Unieke Safari-Jeep uit ZooParc Overloon Te Koop!

5 mrt. 2024 20:32

Ben jij op zoek naar uniek stukje geschiedenis? Dan is deze originele safari-jeep misschien wel iets voor jou! Deze iconische jeep was jarenlang een bekend beeld in ZooParc Overloon, waar het vaak werd gefotografeerd te midden van leeuwen en andere wilde dieren.(foto van 2026)

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

5 mrt. 2024

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

Lees meer »